Jack de Gier trots op Almere City FC

ALMERE
Trainer Jack de Gier kijkt met een bijzonder trots gevoel terug op de afgelopen maanden bij Almere City FC. Onder zijn leiding bereikten de Almeerders voor het eerst in de clubgeschiedenis de halve finales van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Willem II bleek maandagavond uiteindelijk na twee wedstrijden te sterk.

“Ik ben gewoon echt trots op wat er gebeurd is. Zeker als je ziet waar we vandaan zijn gekomen. Er heerst nu een positieve sfeer binnen en om de club. Het team heeft zich fantastisch ontwikkeld”, aldus De Gier.

De oefenmeester had het maandag wel erg moeilijk met de uitschakeling: “Ik had echt graag die finale gespeeld. Dat zit mij nu echt wel dwars. We moeten dit even verwerken”.

reacties (4)

 • antifan

   

  Zullen ze eerst een moeten laten zien, dat je het HELE seizoen goed kan spelen en niet alleen maar EEN periode.

  reageer
 • Robin (Willem II-supporter)

   

  Leuk voetbal gespeeld door Almere City. Als de spelersgroep behouden kan worden kan het volgend seizoen een leuk seizoen worden met Jack de Gier als trainer. Veel succes!

  reageer
 • tinadewit

   

  ik heb er van genoten ,maar ze zijn er noch niet helemaal klaar voor. ik gun het ze van harte, maar het verschil is noch iets te groot voor de ere divisie l jammer volgend seizoen beter

  reageer
 • Volgend jaar

   

  City kampioen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert