Hockeyheren dicht bij promotie Hoofdklasse

ALMERE • Do 19 mei 2016 | 0:36 • Donderdag 19 mei 2016 | 0:36
De heren van De Almeerse Hockey Club hebben de eerste play-off wedstrijd tegen SCHC voor promotie naar de Hoofdklasse met 2-1 gewonnen.

De Almeerders kwamen in de tweede helft op voorsprong door een treffer van Erwin Kruisbrink. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kwam de hoofdklasser uit Bilthoven op gelijke hoogte en moest er worden verlengd. In de tweede helft van de verlenging scoorde Dider Meijer de golden goal.

De return wordt komende zaterdag gespeeld in Bilthoven. Als de Almeerders deze wedstrijd ook winnen, promoveren ze naar de Hoofdklasse. Dit is het hoogste hockeyniveau in Nederland.