City FC en andere JL-clubs: Twente niet welkom

ALMERE
Almere City FC en alle andere clubs in de Jupiler League maken bezwaar tegen de deelname van FC Twente aan die competitie. Dat hebben de clubs donderdag bekendgemaakt.

De licentiecommissie van de KNVB besloot woensdag om FC Twente terug te zetten naar de Jupiler League vanwege wanbeleid in de afgelopen jaren.

Alle clubs in deze competitie reageerden met een gezamenlijk statement: "We zijn als Jupiler League wel verbijsterd over de inhoud en de timing van het naar buiten brengen van dit nieuws, daar waar nog volop sportieve belangen in het geding zijn tijdens de Jupiler Play-Offs. Dit is in onze ogen onbegrijpelijk. Hierdoor worden de clubs in de Jupiler League geraakt".

Het besluit om de club uit Enschede één divisie terug te zetten, is nog niet onherroepelijk, Twente is namelijk in beroep gegaan tegen de beslissing van de voetbalbond.

reacties (8)

 • antifan

   

  En laten bij de KNVB alleen maar lieden zitten, GEKOZEN door de aangesloten clubs?

  reageer
 • Henk

   

  Geeft alleen maar dat er bij de KNVB een stelletje prutsers zitten.

  reageer
 • Kees

   

  Inderdaad gelul Twente zal als ze terug moeten (En dat nog echt niet zeker) Ook met ander materiaal lees salarissen aan de gang moeten Opnieuw beginnen dus Kan gebeuren als he de zaak flest

  reageer
 • thijs

   

  Dit slaat nergens op.. Zeker welkom. Zijn al die clubs nu bang voor Twente? Kom op wat een slap gejank dit! Jaa het is vervelend voor Twente maar zeg niet "ik zag dit niet aankomen" dit wisten we een paar maanden geleden al. Dat dit ging gebeuren

  reageer
 • Jond

   

  Bij een promotie heb je het gewoon verdiend!! Niet meer, en niet minder.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Steven Koestal

   

  Ik blijf City steunen, maar dit is niveau 'huilie-huilie'. Juist een fantastische kans om het niveau van de 1e divisie op te krikken en als het doorgaat wordt het een slanke Twente.

  reageer
 • Willem

   

  FC Twente wel welkom in JL. Of durven de clubs in de JL league niet, bang dat ze verliezen hahaha

  reageer
 • Bb

   

  Wat een hoog waanzin ze denken zeker dat ze in Spanje voetballer En wat gebeurd er als er 1 promoveerde en de ploegen zeggen deze motten we niet

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert