Flevo Boys klaar voor bekerfinale tegen VV Staphorst

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord heeft donderdagavond de laatste training afgewerkt in voorbereiding op de districtsbekerfinale tegen VV Staphorst, komende zaterdag.

De ploeg uit Noordoostpolder kan voor het eerst sinds 1991 de beker winnen. Trainer en spelers willen na een middelmatig seizoen nog één keer knallen en het seizoen bekronen met de beker. Trainer Wiljan Mossing Holsteyn is er helemaal klaar voor en schat de kansen op "fifty, fifty".

Ook de aanvoerder van Flevo Boys, Arjen Postma, is hoopvol: "Het is bekervoetbal en dus kan er van alles gebeuren. Ik ga er vanuit dat we de beker winnen". De wedstrijd in Staphorst begint zaterdag om 18.00 uur.

De wedstrijd wordt live uitgezonden door Omroep Flevoland op onze website, de app en ons YouTube kanaal.

reacties (3)

 • Realist

   

  Volgens mij bedroeg het verschil in de competitie 17 punten in het voordeel van Staphorst. Hoe kan je dan zeggen dat Flevo Boys een betere selectie heeft. Ben bang dat Flevo Boys er niet aan te pas komt tegen Staphorst.

  reageer
 • Klaas

   

  Hoogmoed en iets met vallen. Gewoon nuchter en normaal blijven. Hoop dat "we" winnen. Kom op FlevoBoys!!!!

  reageer
 • Koos34

   

  Heb er alle vertrouwen in dat we de beker pakken. We hebben een betere selectie dan Staphorst die met wat geluk en lange bal voetbal in de finale is gekomen. De zegekar is al uit de schuur bij Meijer uit Espel gehaald voor de inhuldiging!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert