Golfsters met Roos Haarman teleurstellend vierde

ZEEWOLDE
De Nederlandse golfsters met in hun midden Roos Haarman uit Zeewolde hebben het Ladies Nations Invitational als vierde afgesloten. Oranje incasseerde zondag twee nederlagen op de landenwedstrijd op The International in Amsterdam en sloot het toernooi zo toch nog enigszins teleurstellend af.

Nederland bereikte de halve finales namelijk als poulewinnaar, maar tegen Engeland ging het in die halve eindstrijd mis. Het werd weliswaar 2-2 in punten, maar de Britten wonnen op het aantal gewonnen holes. In de strijd om de derde plek gingen Roos Haarman, Christel Boeljon en Dewi-Claire Schreefel ten onder tegen Denemarken met 3-1, terwijl zaterdag nog was gelijkgespeeld tegen de Denen.

Schotland won het toernooi op de Amsterdamse golfbaan uiteindelijk soeverein. Na poulewinst en een benauwde zege op Denemarken, werd in de finale Engeland met 4-0 geklopt.

reacties (1)

  • Rob

     

    Er zijn altijd betere en daar moet je je gewoon bij neerleggen, een 4e plek daar is ook niks mis mee, je bent nog jong en wie weet scoor je nog een keer beter toch.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert