ASV Dronten begint goed aan nacompetitie

DRONTEN • Ma 23 mei 2016 | 9:40 • Maandag 23 mei 2016 | 9:40
De voetballers van ASV Dronten zijn goed aan de nacompetitie begonnen. Inzet is promotie naar de hoofdklasse. In Rotterdam speelde de eersteklasser met 1-1 gelijk tegen hoofdklasser XerxesDZB. 

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong, maar Jodi de Boer maakte nog voor rust de gelijkmaker. Daarna werd er niet meer gescoord. Omdat er ook in de poulefase van nacompetitie een winnaar moet vallen, werden er strafschoppen genomen. ASV Dronten-doelman Maikel Kampjes onderscheidde zich in de strafschoppenserie door twee penalty's te stoppen, waardoor zijn ploeg de serie won. Als ASV Dronten gelijk eindigt met XerxesDZB dan gaat ASV Dronten op basis van dit resultaat door. 

Zaterdag speelt ASV Dronten de tweede en laatste poulewedstrijd thuis tegen eersteklasser Roda'46 uit Leusden. Bij winst gaat de ploeg van trainer Raymond Schuurman sowieso door naar de finale. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel