Zware opdracht voor ASV Dronten

DRONTEN
ASV Dronten moet zaterdag met drie doelpunten verschil van Roda'46 winnen om zich te plaatsen voor de finale van de nacompetitie.

De ploeg van trainer Raymond Schuurman speelde afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk tegen XerxesDZB. Het team uit Rotterdam won afgelopen dinsdag met 3-0 van Roda en daarom moet ASV Dronten nu ruim winnen van de club uit Leusden.

Voor Roda staat er niets meer op het spel. Volgens ASV Dronten speler Rick Breemhaar moeten hij en zijn medespelers nog vol aan de bak, hij verwacht niet dat Roda de punten zomaar weggeeft.

reacties (3)

 • Clouseau

   

  Dat gaat het denk ik niet worden en lijkt mij beter ook voor asv Dronten. De selectie zoals die nu bekend is m.i. niet mans genoeg om ook maar enige rol van betekenis te spelen in de Hoofdklasse. Het lijkt er ook niet op dat er nog echte versterkingen bij komen en eigen jeugd voor de kwaliteit en kwantiteit moet gaan zorgen. Als je het dan al lastig hebt om vanuit de 1ste klasse Noord rechtstreeks te promoveren dan zal handhaving in een hoofdklasse helemaal een hels karwei gaan worden. Dan maar beter nog een jaartje met de nieuwe ploeg gaan spelen, in hopelijk voor asv Dronten district Noord want ook 1ste klasse Oost zal een hele klus gaan worden......

  reageer
 • Supporter

   

  En dan een seizoen onderaan in de hoofdklasse voetballen zeker, blijf met jongens zoals Breemhaar lekker in de 1e klasse spelen, die hebben niets in de hoofdklasse te zoeken

  reageer
 • polderboy

   

  komt helemaal goed!

  reageer
 • supporters

   

  Dat dacht ik niet. Ze bakken er niets van.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert