De Almeerse zoekt naar sponsoren

ALMERE
De Almeerse Hockey Club is op zoek naar sponsoren. Het eerste herenteam promoveerde vorig weekend naar de hoofdklasse, het hoogste hockeyniveau van Nederland. En om op dat niveau actief te kunnen zijn, is fors meer geld nodig. In totaal zoekt de club naar een bedrag van twee- tot driehonderdduizend euro.

Ook moeten er aanpassingen aan het sportpark worden gedaan, zoals aan de verlichting. De selectie van De Almeerse gaat komend seizoen vaker trainen, om zo het hogere niveau van de hoofdklasse aan te kunnen.

reacties (3)

 • Sporter

   

  Wat een slecht, niets zeggend, interview zeg van voorzitter Bakker. Voor de grap eens een paar keer afdraaien en de stopwoorden tellen. Is dit het niveau van Almere in de hoofdklasse? Zo krijgt de Almeerse Hockeyclub er zeker geen sponsoren bij. Zou gek zijn wanneer de gemeente er geld in gaat steken. Kan beter naar de kleine clubs gaan.

  reageer
 • Marc van Rooij

   

  de waterski club almere is ook altijd op zoek naar sponsoren, daar hebben ze 2 wereld kampioenen gehad, maar ondersteuning vanuit de provincie of gemeente kunnen we vergeten. Heel jammer.

  reageer
 • Ron

   

  Ik ook.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert