Eerste goals Ziyech voor Marokko

DRONTEN • Za 28 mei 2016 | 12:24 • Zaterdag 28 mei 2016 | 12:24
Profvoetballer Hakim Ziyech uit Dronten heeft vrijdagavond zijn eerste doelpunten gemaakt voor het nationale elftal van Marokko. De spelmaker van FC Twente nam in Tanger tijdens een oefenduel tegen Congo beide treffers voor zijn rekening (2-0).

Ziyech schoot in de eerste helft een vrije trap van 35 meter binnen en scoorde na rust 'met een panenka' vanaf de strafschopstip. Hij kreeg vlak voor tijd een publiekswissel.

De geboren Drontenaar koos afgelopen september definitief voor het Marokkaanse elftal. Eerder kwam hij uit voor Jong Oranje en werkte hij een trainingsstage af bij Oranje.