FC Almere uitgeschakeld na strafschoppen

FC Almere is op bezoek bij het Amsterdamse DVVA na een zwaarbevochten wedstrijd na strafschoppen uitgeschakeld. Na verlenging stond het 3-3. De thuiswedstrijd eindigde in 1-1.

Mike de Blieck krulde al na een minuut een vrije trap raak : 0-1. Een minuut na rust benutte Abdoulzahim Ghoudou een strafschop. Een kwartier voor tijd kwam DVVA terug tot 1-2. Diep in blessuretijd viel alsnog de 2-2. In de verlenging kwam DVVA eerst op voorsprong, maar opnieuw een strafschop bracht Almere langszij. Ramon Kool schoot raak.

In de zinderende strafschoppen serie verloor FC Almere alsnog, waardoor het tweedeklasser blijft.

reacties (3)

 • Frank

   

  3 technische stafleden falen(Wongosemieto, Ligeon en Seedorf) door angsthazenvoetbal te spelen.3 spelers falen door afwezigheid lekker op het strand(Dongen,Stots en keeper Gijs).3 belangrijke spelers geven niet thuis(Ghoudou,Bliek en Fernhout).Dan is 3 spelers (Marvin,Kool en Hof)die wel het gewenste nivo halen te weinig.

  reageer
 • Ruud

   

  Dat zie je bij veel clubs, jeugd krijgt geen kans en vertrekken naar clubs buiten ALMERE. Alles wordt op het eerste team gezet, en de rest dient alleen voor de contributie , helaas, want er loopt genoeg talent in ALMERE.

  reageer
 • Erwin

   

  Promotie zou ook iets teveel zijn geweest, club is nog niet toe aan eerste klasse, nu maar afwachten wie er nieuw bij komt, en wie er weggaan, helaas komt er geen eigen jeugd door,

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert