Almere City bevestigt komst Ajacied

ALMERE • Do 2 juni 2016 | 7:35 • Donderdag 2 juni 2016 | 7:35
Almere City FC neemt de 20-jarige Damon Mirani over van Ajax. De verdediger tekent een contract voor twee jaar bij de Almeerse club.

De centrale verdediger speelde 4 seizoenen bij Ajax. Vooral in de jeugd en bij Jong Ajax. In 2013 werd hij uitgeroepen tot "Talent van het Jaar van de Toekomst", maar brak niet door in het eerste van Ajax.

In een verklaring van de club zegt Mirani: "Ik wil zoveel mogelijk speelminuten maken en volop genieten. In de voetballerij kan het snel gaan. Vincent Janssen is daarvan een uitstekend voorbeeld. Zijn verhaal onderstreept eigenlijk dat dit een uitstekende club is voor spelers om zich te ontwikkelen.”

Wie zitten er nog meer in de selectie 2016/2017?
De club is druk bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. Mirani is de derde versterking voor komend seizoen. Eerder werden Arica en Van Haaren aangetrokken.

De ploeg van Jack de Gier verloor de smaakmakers Boldewijn, Etemadi en Ahannach. Er lopen nog contractonderhandelingen met aanvoerder Oost en clubtopscorer Kip. Ook hoopt Almere City FC Quasten en Receveur te behouden.

Deel artikel

reacties (1)

  • Koos34

      Wo 1 juni 2016 Woensdag 1 juni 2016

    Helaas, hij kon ook kiezen voor een lucratieve toekomst bij flevoboys. Topklasse.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert