Vier nieuwelingen in selectie sv Urk

URK
Hoofdklasser sv Urk heeft haar selectie voor komend seizoen rond. Vier spelers uit het tweede elftal schuiven door naar het vlaggenschip van de club.

Ronald Wezelman, Jon Hakvoort en Harm de Boer zijn nieuw in de hoofdmacht van de Urkers. Ook doelman Jacob Kuyt voegt zich bij de selectie. In de selectie van sv Urk was behoefte aan nieuwe krachten door het afscheid van Siemen Lindeboom, Cees de Boer en Jan Marten Romkes. 

sv Urk wordt komend seizoen getraind door Lukas Hoekman. Hij volgt Rolf de Boer op die vanwege privéomstandigheden besloot te stoppen.

reacties (9)

 • Supporter

   

  Tja, Laat Dorp A nou maar schuiven, die hebben het zoals vanouds wel op der rit. Daar kan men nog wel een puntje aanzuigen. Bij Urk praat men al over het linkerrijtje, periodetitel en meedoen voor de bovenste plaatsen met zo'n enorme brede selectie. We gaan het meemaken.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Veel investeren en dan jaarlijks een onbeduidende rol spelen, dat is een hele PRESTATIE zeg. Nee, dan toch echt liever op de Urker manier, daar kunnen we alleen maar trots op zijn!

  reageer
 • Tja

   

  Hoe kom je daar bij? Wij zijn liever trots op onze jongens dan trots op onze sponsoren. Eventueel in een lagere klasse, maar voorlopig is dat nog niet het geval. Het blijft bijzonder hoe de amateursport gekaapt is door geld. Het is ook bijzonder dat grote plaatsen nauwelijks in staat zijn een team op niveau op het veld te zetten zonder veel geld van anderen. Dat maakt de prestatie van Urk dus bijzonder. De jaloezie uit dorp A is dan ook niet van de lucht.

  reageer
 • Supporter

   

  Als straks in de nieuwe competitie, Urk een ondergeschikte rol gaat spelen hebben de clubs die investeren het weer eens gedaan. Dan zal uiteraard ook weer de nodige kritiek gespuid worden. Meestal niet al te netjes.

  reageer
 • Frenky 2

   

  Maar win je wel de beker! Had FB dat maar geweten!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker Jan

   

  Wat een verademing ten opzichte van al die andere hoofdklassers waarvan de supporters straks alleen al zo'n beetje 5 wedstrijden nodig zijn om al die nieuwe spelers een beetje te leren kennen. Succes Urker boys, ik verwacht persoonlijk veel van Harmen de Boer. Als hij zijn kans grijpt die Lucas Hoekman hem ongetwijfeld geeft, dan gaat hij voor minstens 15 treffers. En de talenten Klaas Romkes en Lucas Schraal gaan toch wel een keer per week meetrainen? worden ze alleen maar nog beter van. En de aanwas ziet er goed uit getuige de gerealiseerde promoties van o.a. A1 en B1. Wij kunnen de toekomst met vertrouwen tegemoet zien en niet elk jaar in paniek raken, wie gaan er weg wie zien we kans aan ons te binden? En vervolgens verpieteren onze talenten in het 2e of zoeken hun heil ergens anders..............

  reageer
 • Frenky

   

  Met een Kuyt in je team zul je nooit kampioen worden.

  reageer
 • Koos34

   

  Verschil tussen Emmeloord en Urk. Urk lost het intern op en Emmeloord extern. Met geld compenseren zij veel kwaliteit te kort.

  reageer
 • Markus

   

  Verschil tussen Emmeloord en Urk. Emmeloord lost het extern op en Urk Intern. Met strijd compenseren zij veel kwaliteit te kort.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert