ASV Dronten trainer: Zwaluwen'30 favoriet

DRONTEN
De voetballers van ASV Dronten zijn 180 minuten verwijderd van de hoofdklasse. De Drontenaren spelen in de finale van de nacompetitie tegen Zwaluwen'30 uit Hoorn. Zaterdagmiddag is de heenwedstrijd op het Burgemeester Dekker sportpark in Dronten. Volgende week volgt de return in West-Friesland.

ASVD trainer Raymond Schuurman ziet Zwaluwen'30 als de favoriet om uiteindelijk te promoveren vanwege hun ervaren spelers en hun snelle aanvallers. Toch denkt hij dat zijn ploeg zeker een kans maakt.

Bij ASV Dronten is iedereen fit er zijn geen geschorsten voor de belangrijke wedstrijd. Trainer Schuurman hoopt afscheid te nemen met promotie.

reacties (2)

 • Ook een supporter

   

  Heel veel succes mannen! Lekker vrijuit voetballen, we hebben niets te verliezen. We hopen natuurlijk op een sensatie en een mooi feestje, maar mocht dat niet lukken, dan gaan we volgend jaar gewoon weer in een hele mooie eerste klasse spelen, die van Oost en dat is op zich al bijna hoofdklasseniveau.

  reageer
 • supporters

   

  Als je er al uit bent wie de winnaar wordt, waarom ga je nog voetballen, het spel moet nog gespeeld worden. Ik denk dat asvdronten in hun eigen klasse blijven. Zeer verdienstelijk. Ze hebben alleen een periode titel

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert