Hakvoort mist start seizoen sv Urk

URK
Voetballer Dick Hakvoort van SV Urk mist de start van het nieuwe seizoen. De middenvelder heeft last van een cyste in zijn knie en is daardoor drie tot zes maanden uit de roulatie.

Hakvoort sukkelt al sinds eind vorig jaar met zijn knie, toen hij nog speler was van Flevo Boys. In eerste instantie ging het om een scheurtje in zijn meniscus. Daarvan is de Urker inmiddels hersteld.

Omdat hij toch last bleef houden van zijn gewricht, werd een MRI-scan gemaakt. Daarbij kwam de cyste naar voren. Door ontstekingsremmers en rust moeten de cyste verdwijnen.

reacties (4)

 • Ferdinand

   

  Sterkte vriend.

  reageer
 • Positieve Urker

   

  Geen nood....jeugd genoeg...wie kan dat zeggen.

  reageer
 • Goal

   

  Je moet deze jongen niet als kop van Jut gebruiken vanwege zijn blessures!

  reageer
 • Frenky

   

  Goeie aankoop dan. Daarom moest hij bij Flevo Boys weg: hij speelde slecht of was altijd geblesseerd. Totaal geen toegevoegde waarde. In 2017 lekker naar de eerste klasse.

  reageer
 • flevoboys (y)

   

  Dat is echt grote onzin. Op de momenten dat Dick kon spelen, speelde hij over het algemeen prima! Naar mijn idee is het zijn eigen keuze geweest om terug te keren bij zijn oude club, waarvan ik hoop dat ook zij in de hoofdklasse zullen blijven. De westelijken tegen urk blijven een van de mooiste van het seizoen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert