Almere City FC start nieuwe seizoen in Volendam

ALMERE • Di 14 juni 2016 | 10:12 • Dinsdag 14 juni 2016 | 10:12
Almere City FC trapt op 5 augustus het nieuwe seizoen in de Jupiler League af tegen Volendam. Dat staat in het concept competitieprogramma dat de KNVB dinsdagmiddag gepresenteerd heeft aan de clubs. Het programma kan nog veranderen na overleg met gemeenten en politie.

De profs uit Almere beginnen met een uitwedstrijd. Een week later, op 12 augustus speelt de club voor het eerst thuis, tegen Jong Ajax.

FC Twente?
De KNVB houdt in het speelschema nog een slag om de arm over het gedegradeerde FC Twente. De club werd na financiële problemen teruggezet naar de Jupiler League, maar in het speelschema van de eerste divisie staat FC Twente/De Graafschap. Dit omdat de Tukkers in beroep zijn gegaan tegen hun straf. Almere City hoeft in december pas tegen één van deze twee ploegen te spelen. 20 juni moet dat duidelijk worden als de beroepscommissie van de KNVB uitspraak doet.

Klik hier voor het complete speelschema

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel