Jason Oost betreurt definitief vertrek bij Almere City FC

ALMERE
Aanvoerder Jason Oost vertrekt definitief na 4 seizoenen bij Almere City FC. Trainer Jack de Gier gaf in mei tijdens de play offs nog aan de aanvallende middenvelder graag te willen behouden het komend seizoen. De Gier is echter overruled door de Almeerse clubleiding.

Binnen de clubleiding van Almere City FC bestond minder draagvlak voor een langer verblijf van Jason Oost. Zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen kreeg in gesprek met Arie van Eijden te horen dat de club hem toch geen nieuwe aanbieding zou doen.

Jason Oost betreurt zijn vertrek: “Ik wilde graag nog door en voelde mij goed op mijn plek. Ook mijn medespelers, de trainer en de supporters wilden graag dat ik zou blijven. Je zou zeggen dat is een goede basis voor een langer verblijf, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn", aldus Oost vanaf zijn vakantieadres.

De aanvallende middenvelder kreeg in maart ook al te horen dat er geen plek voor hem zou zijn het komend seizoen. Trainer Jack de Gier kwam echter terug op die beslissing.
“Mensen maken wel eens fouten door bepaalde spelers geen contractverlenging te geven, maar ik kan je verklappen dat we weer met Jason proberen om tafel te gaan”, zei De Gier destijds na de overwinning tegen FC Emmen in de eerste ronde van de play offs.

reacties (8)

 • Jan D

   

  De club moet zich schamen. Eindelijk komen ze verder en de spelers die het gedaan hebben laten ze vallen! Arie van der Eijden richt alleen maar schade aan met dit ouderwetse zielige gedrag.

  reageer
 • Knol

   

  Blij dat vd Eijden vertrekt. Voor een dubbeltje op de eerste rij kom je niet ver in de voetballerij.

  reageer
 • Kees

   

  Nou dat is lekker Heb voor volgend seizoen al 2 kaarten gekocht Maar meneer Arie gaat lekker om met spelers waarvoor ik naar het stadion(etje) kom. Een jeugdig team heeft altijd een oudere as nodig Jason en Tim weg Dat scheelt een hoop gochme

  reageer
 • Ron

   

  Ik snap het wel. Hij brengt die club niet verder. En als je hogerop wil moet je dit soort spelers niet langer aanhouden. Lullig voor hem.

  reageer
 • David

   

  De leiding in de zin van opa ik zit hier voor mn poen van eijden? Ja die is gek geworden. Die zit ook op t geld van meneer bambergen en die wilt investeren alleen opa houdt t tegen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lilli Putter

   

  Wat een lage minne actie. Jason Oost is iets beloofd dat niet wordt nagekomen. Iemand met zijn staat van dienst. De clubleiding moest zich diep schamen...

  reageer
 • KC

   

  Is leiding van Almere City gek geworden?

  reageer
 • Martinus

   

  Jammer

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert