Jeugdopleiding De Almeerse draait op volle toeren

ALMERE
De jeugdopleiding van De Almeerse Hockey Club begint zijn vruchten af te werpen. Enkele A-junioren hebben dit seizoen al veel speelminuten gekregen in het eerste team. De jonge talenten uit de A1 worden getraind door eerste elftal speler Pasha Gademan.

Jonas de Geus bereikte met de A1 de halve finale van het Nederlands Kampioenschap. De talentvolle middenvelder promoveerde met het eerste team voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Hoofdklasse. Hij heeft geen moeite met de stap van de A-junioren naar het eerste team. Ook A-junior Daniël de Haan kwam dit seizoen regelmatig uit voor het eerste team. De aanvaller kijkt veel naar de andere aanvallers in de eerste selectie om daar veel van te leren.

De veelbelovende A-junioren hebben dit weekend het seizoen afgesloten met een nederlaag in de halve finale van het NK. Daarin waren de talenten van het Utrechtse Kampong nog net even sterker.

reacties (1)

  • Hockeyer

     

    De jongens A1 doen het inderdaad super! Helaas is het daarna een stuk minder. JB1, JC1 JD1 doen niet mee op het hoogste niveau. Helaas is de jeugdopleiding de laatste jaren niet op orde. Ook niet in de lagere elftallen. Almeerse houdt de schone schijn op.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert