Visser rijdt in de punten op Paul Ricard

DRONTEN
Autocoureur Beitske Visser uit Dronten pakte dit weekend op het circuit Paul Ricard in Frankrijk drie punten in de Formula V8. 3.5 Series.

De coureur van TeoMartin werd in de eerste race negende, in de tweede wedstrijd reed ze naar de tiende plaats. In het algemeen klassement staat Visser op een twaalfde plaats.

De volgende race is eind juli op het circuit van Silverstone in Engeland.

reacties (5)

 • Drontenaar

   

  Mooie prestatie Beitske. Hopelijk rij je binnenkort ook nog eens een podium plaats. Succes en veel geluk. Oh ja. En voor alle sinicasters en ongeïnteresseerden. Spui je negativiteit alsjeblieft ergens anders.

  reageer
 • Jond

   

  En ik maar denken dat ze gestopt was....... Dit soort berichtgeving zit toch niemand op te wachten??

  reageer
 • J.C. Moes.

   

  Wee oh wee de journalist(e) die eens niet met een voetbalbericht komt, lijkt het wel! Ik, persoonlijk, ben van mening dat het heel erg interessant is dat ook vrouwelijke coureurs in aantal toenemen, en dan zoals Beitske Visser, ook nog eens in het nieuws komt met haar inspanningen voor een goed resultaat. Het is wellicht moeilijk, omdat voetbal (o.a.) niet altijd samen gaat met sportiviteit; maar tussendoor de Nederlandse voetbalmedia dictatuur heen, is het dan nóg teveel gevraagd om andere sportprestaties (minimaal) niet af te kraken? SUCCES Beitske Visser! JC.

  reageer
 • robin groten

   

  Ze staat op de 12e plaats . Hoeveel rijders doen er mee 13

  reageer
 • Albert

   

  Woont niet in Dronten, onbelangrijk nieuws.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert