Flevo Boys start voorbereiding

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord is maandagavond begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer Inne Schotanus stond met 21 voetballers op het veld van sportpark Ervenbos in Emmeloord. Zaterdag oefenen de Emmeloorders tegen Harkemase Boys uit de derde divisie.

De voorbereiding wordt op 16 juli even stopgezet. Vanaf dan zijn de spelers twee weken vrij. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen is op 20 augustus. 

Flevo Boys heeft voor komend seizoen zeven spelers van buitenaf aangetrokken:
Christiaan Haagsma (SVM)
Jan Stoker (Drachster Boys)
Roelof Strikwerda (ONS Sneek)
Tjeerd Korf (SC Genemuiden)
Jesse Betaze (WVF)
Harvey de Boer (ONS Sneek)
Tjisse Kerkstra (SC Joure)

De spelers die weg zijn gegaan
Arjen Postma
Wesley de Klein
Arjen Bergsma
Dennis van der Wal
Paul Bergtop
Dick Hakvoort
Jurjan Wouda

reacties (4)

 • Emmeloorder

   

  Flevo Boys is en blijft een koopclub. In het artikel van Omroep Flevoland tel ik 7 spelers van buiten Emmeloord, nog los van de spelers van buiten die gebleven zijn. Fijn vooruitzicht voor de jeugd, die bij Flevo Boys geen kans krijgt om door te groeien. En Koos34, dat heeft niets met jaloezie te maken, maar alles met een gezonde groei van een club met eigen jeugd. Chapeau voor sv Urk !

  reageer
 • pffft

   

  Haha zullen zien wat ze er van bakken zaterdag

  reageer
 • Koos34

   

  Zeker jaloers allemaal? De gretigheid van deze groep straalde er vanaf. Dat hebben we nodig naast ons voetballend vermogen: passie en strijd! We gaan er voor, samen kunnen we meer.

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Als je passie en strijd wenst, kies dan ook een trainer die dat eist van de spelers. Met Schotanus hebben jullie een lieve - en zachtaardige trainer binnen gehaald. Hij krijgt ook de doelstelling, het linkerrijtje, met moeite over zijn lippen.

 • Rob

   

  Als het er op aan komt, als het om de prijzen gaat geven broodspelers niet thuis. Dat samen en passie is meer een droom. Investeer in eigen jongens.

 • Rob

   

  Topklasse!

  reageer
 • gjr

   

  Die bestaat niet meer.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert