Doelman Vermeer scheurt achillespees af

ALMERE
Feyenoord moet het zeker tot de winterstop stellen zonder Kenneth Vermeer. De Almeerse doelman heeft dinsdag tijdens de training een achillespees afgescheurd. Vermeer gaat direct onder het mes in het Erasmus MC in Rotterdam.

De nummer één van Feyenoord maakte tijdens de training op Varkenoord een ongelukkige beweging. Vermeer werd met een golfkarretje naar De Kuip gereden, waar de medische staf vaststelde dat de schade ernstig is.

Het wegvallen van Vermeer, die zeker een half jaar nodig zal hebben om te herstellen, is een zware tegenvaller voor trainer Giovanni van Bronckhorst. Warner Hahn, die vorig seizoen als tweede keeper achter Vermeer begon, is namelijk nog herstellende van een zware knieblessure. Hahn liep die kruisbandkwetsuur in januari op, waarna Feyenoord de Zweed Pär Hansson aantrok als 'back-up' voor Vermeer.

De vijfvoudig international van Oranje veroverde afgelopen seizoen met Feyenoord de KNVB-beker. In de competitie eindigde de Rotterdamse club als derde. Technisch directeur Martin van Geel slaagde er deze zomer in de contracten van de basiskrachten Vermeer, Dirk Kuijt, Karim El Ahmadi, Eljero Elia en Tonny Vilhena te verlengen. Aangevuld met versterkingen als de Deense spits Nicolai Jörgensen hoopt Van Bronckhorst komend seizoen voor de titel te kunnen gaan. Het wegvallen van de betrouwbare Vermeer is echter een flinke klap voor Feyenoord.

reacties (4)

 • Trebor

   

  Wat een verschrikkelijke reacties. Ik kan wel merken dat hij niet (meer) bij Ajax speelt. Dan waren ze misschien wel een stuk positiever geweest. Beterschap Kenneth. Ik hoop dat je een goed herstel hebt.

  reageer
 • Henk

   

  Hij scheurt in zijn blauwe BMW en hij scheurt zijn pezen af. Hopen dat de politie geen ambulances etnisch profileert, houden ze hem weer aan (en dit keer niet om zijn blauwe auto)

  reageer
 • juli

   

  Tot zover het Rotterdamse nieuws.

  reageer
 • August

   

  Vervelend voor hem en Feyenoord, bijkomend voordeel is dat hij dan ook het komende half jaar als bestuurder niet meer kan worden aangehouden.

  reageer
 • Jond

   

  Foei toch....😜

 • Hihi

   

  Daarom. Kan hij even nadenken over zijn uitlatingen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert