Almere City FC verslaat DVS'33

ALMERE • Di 5 juli 2016 | 20:16 • Dinsdag 5 juli 2016 | 20:16
Almere City FC heeft het oefenduel tegen derde divisionist DVS'33 uit Ermelo gewonnen. Op eigen veld werd het 2-1.

De Almeerders kwamen al na drie minuten op voorsprong door een treffer van nieuweling Damon Mirani. Tien minuten later werd Nick van der Velden van City FC in het strafschopgebied onderuit gehaald. Jasper Waalkens benutte de gegeven strafschop en verdubbelde zo de marge. Vlak voor rust maakten de gasten de aansluitingstreffer.

Na rust was DVS'33 de betere ploeg. De Ermeloërs kregen enkele grote kansen, maar verzuimden deze te benutten.

Almere City FC speelt vrijdag opnieuw een oefenduel. Dan is tweede divisie club AFC uit Amsterdam in Almere de tegenstander.