Almere City FC verslaat DVS'33

ALMERE
Almere City FC heeft het oefenduel tegen derde divisionist DVS'33 uit Ermelo gewonnen. Op eigen veld werd het 2-1. 

De Almeerders kwamen al na drie minuten op voorsprong door een treffer van nieuweling Damon Mirani. Tien minuten later werd Nick van der Velden van City FC in het strafschopgebied onderuit gehaald. Jasper Waalkens benutte de gegeven strafschop en verdubbelde zo de marge. Vlak voor rust maakten de gasten de aansluitingstreffer. 

Na rust was DVS'33 de betere ploeg. De Ermeloërs kregen enkele grote kansen, maar verzuimden deze te benutten.  

Almere City FC speelt vrijdag opnieuw een oefenduel. Dan is tweede divisie club AFC uit Amsterdam in Almere de tegenstander. 

 

reacties (2)

 • A.

   

  Mwah, ze hebben een paar uur daarvoor nog flink getraind en ook afgelopen week bestaan de trainingen vooral uit hele fysieke oefeningen. Dus speel je zo'n wedstrijd op misschien 30% van je kunnen. Daarnaast zag het er tot en met de 2-0 zeer goed uit. Daarna begon DVS te voetballen, voornamelijk op het middenveld. heel veel verder kwamen ze ook niet echt. Een wedstrijd als dit is beter dan wanneer je weer is met 12-0 wint van een tegenstander die niks kan. Nu kan je tenminste trainen op dingen die niet zo goed gaan, want je weet waar de zwakke plekken liggen. Vrijdag weer verder tegen AFC bij de opendag :)

  reageer
 • Almere

   

  Dit moet je flink winnen wil je meedoen om de winst

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert