Almere City FC niet langs AFC

ALMERE • Za 9 juli 2016 | 9:44 • Zaterdag 9 juli 2016 | 9:44
Almere City FC heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld tegen amateurvoetbalclub AFC uit Amsterdam. Bij rust leidden de Almeerders nog met 2-0.

In de eerste helft dicteerde de thuisploeg de wedstrijd en nam het via goals van Jeffrey Rijsdijk en de nieuwe spits Rick ten Voorde een 2-0 voorsprong.

Dramatisch
In de tweede helft bracht trainer Jack de Gier een complete nieuwe ploeg binnen de lijnen. Die nieuwe ploeg, met veel spelers uit het beloftenteam, begon dramatisch door in een paar minuten de voorsprong uit handen te geven: 2-2.

De Almeerders spelen dinsdag weer een oefenwedstrijd. Dan is eredivisieclub NEC uit Nijmegen de tegenstander.