Almere City FC niet langs AFC

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld tegen amateurvoetbalclub AFC uit Amsterdam. Bij rust leidden de Almeerders nog met 2-0.

In de eerste helft dicteerde de thuisploeg de wedstrijd en nam het via goals van Jeffrey Rijsdijk en de nieuwe spits Rick ten Voorde een 2-0 voorsprong.

Dramatisch
In de tweede helft bracht trainer Jack de Gier een complete nieuwe ploeg binnen de lijnen. Die nieuwe ploeg, met veel spelers uit het beloftenteam, begon dramatisch door in een paar minuten de voorsprong uit handen te geven: 2-2.

De Almeerders spelen dinsdag weer een oefenwedstrijd. Dan is eredivisieclub NEC uit Nijmegen de tegenstander.

reacties (3)

 • Almere036

   

  Almere City was de eerste helft gewoon 2 klasses beter. Terecht met 2-0 voor. Na de rust kwamen de jeugdspelers binnen de lijnen, op Nieuwpoort na. Logisch dat die moeite hebben met AFC(Tweede Divisie). Het niveau van de eerste helft lag wel zeer hoog

  reageer
 • A.

   

  Dat valt best me hoor. Eerste helft, waarin het eerste van Almere speelde, was je overduidelijk de betere en stond je ook gewoon met 2-0 voor. Pas de 2e helft, waarin de belofte van Almere speelde, was AFC beter. Daarnaast trainde Almere gewoon nog overdag en blijft het een oefenwedstrijd. Maar goed, wij in nederland schijnen nogal resultaat gericht te zijn op momenten dat het niet nodig is

  reageer
 • Lelystad

   

  Schande tegen amateur. 2-2 gelijk. Spelen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert