Oefenduel Almere City FC - Al Fateh gestaakt

ALMERE
De vriendschappelijke wedstrijd tussen Almere City FC en Al Fateh uit Saoedi Arabië is vrijdagavond bij een 1-1 stand in de 2e helft gestaakt. 

Scheidsrechter Allard Lindhout voelde zich bedreigd door de spelers en technische staf van Al Fateh en besloot in de 65e minuut het duel te beëindigen. Voor deze definitieve beslissing lag het duel al even stil na een rode kaart voor één van de spelers van Al Fateh. 

Het duel eindige in 1-1. Jeffrey Rijsdijk scoorde in het begin van de 2e helft de gelijkmaker namens de Almeerders. Donderdag speelt Almere City FC de laatste oefenwedstrijd voor de competitiestart thuis tegen de Spaanse topploeg Espanyol. 

reacties (5)

 • Klaas

   

  Snap de ophef niet. Zowel de scheidsrechter en spelers moeten oefenen bij zo'n wedstrijd. Nu is alles aan bod gekomen dus geslaagde oefenwedstrijd.

  reageer
 • Dirk2

   

  Leuk he, voetbal!

  reageer
 • A.

   

  Heb me vermaakt hoor gister :) was harstikke leuk

 • Drontenaar

   

  Vriendschappelijke wedstrijd... ben benieuwd hoe een vijandige wedstrijd dan gaat.

  reageer
 • Buitenwegbewoner

   

  Een vriendschappelijke wedstrijd........ Zucht...

  reageer
 • J.Busman

   

  Wat een maloten zeg deze tegenstander. Hier kun je op geen enkele manier respect voor hebben. Het enige juiste wat deze scheidsrechter kon doen. Anders had Almere City FC vrees ik zo vlak voor de competitie met zeker een paar blessures gezeten . Silvester van de water was deze wedstrijd vogelvrij verklaart maar heeft zich zeer professioneel gedragen en laten zien dat ze niet meer om hem heen kunnen. Deze tegenstander heeft bewezen dat je tegen zulke tegenstanders niet meer voor de lol moet spelen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert