ASV Dronten mikt op handhaving

DRONTEN
De voetballers van ASV Dronten gaan komend seizoen voor handhaving in de Hoofdklasse B. De ploeg van coach Wim Kroes promoveerde afgelopen jaar tamelijk onverwacht via de nacompetitie en begon zaterdagochtend met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De Drontenaren wacht een hels karwei om lijfsbehoud af te dwingen in de Hoofdklasse, waar het onder meer gerenommeerde clubs als SV Urk, Flevo Boys, Sportclub Genemuiden en Staphorst treft.

Kroes, die deze zomer overkwam van FC Horst, zag afgelopen zomer geroutineerde spelers als Maikel Kampjes en Jeroen van der Meer vertrekken. Jeroen de Groot en Dennis van Vuuren beëindigden hun loopbaan. Daarvoor in plaats keerde Martijn Dekker terug bij ASVD en werd de selectie versterkt met onder meer Danny Scholte van FC Weesp. ASV Dronten begint het seizoen op 20 augustus uit bij Eemdijk.
 

reacties (5)

 • Mocht de nieuwe trainer nog versterkingen nodig hebben, 9 is opgeheven en er schijnen nog wat spelers van 9 transfervrij op te halen te zijn

  reageer
 • Graag!

   

  Begin maar met de verslaggever!

 • voetballiefhebber

   

  Doelstelling handhaving! Lijkt mij een onmogelijke opgave. Geen budget, onvoldoende faciliteiten en maar weinig spelers die hoofdklasse waardig zijn. Lijkt mij het zwakste team uit deze competitie. Desondanks ben ik erbij en hoop te genieten.

  reageer
 • Trainer

   

  Prachtige groep, één team ! Succes mannen !

  reageer
 • drontense

   

  Nou nou dat gaat wat worden. Het wordt een pittige klus. Als ik het zo bekijk gaat het niet lukken. Goede spelers zijn vertrokken of gestopt

  reageer
 • Asvder

   

  Handhaving lijkt mij al lastig genoeg maar we gaan het zien,ik heb er vertrouwen in.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert