City-directeur gelooft in Eredivisie

ALMERE
John Bes, de nieuwe directeur van Almere City FC, denkt dat de club binnen afzienbare tijd kan promoveren naar de Eredivisie.

Volgens Bes maakt de club stap voor stap progressie. Deze werkwijze leverde de club de afgelopen twee seizoenen een periodetitel op. Hierdoor kregen de Almeerders twee maal de kans om te promoveren naar de Eredivisie, het hoogste voetbalniveau in Nederland.

Eén van de belangrijkste doelstellingen van de nieuwe directeur is om meer publiek naar het Yanmar stadion in Almere te trekken. De komende jaren gaat de club er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen.

De profs van Almere City FC beginnen vrijdag aan de nieuwe competitie in de Jupiler League. De Almeerders beginnen met een uitduel tegen Volendam.

reacties (8)

 • Flevo Flevo

   

  Eredivisie, ze deden het niet verkeerd afgelopen seizoen, maar ik denk dat de eredivisie wel iets te hoog gegrepen is. Maar natuurlijk, je moet altijd dromen hebben die je probeert waar te willen maken. Ik wens ze succes! Ik heb niet veel met voetbal, maar het is leuk dat we in Almere zo'n club hebben. Vind het jammer dat het zo vaak gepaard gaat met geweld, de ene keer win je, dan ander keer verlies je, dat is het spelletje. Als je thuis een spelletje speelt wordt je toch ook niet agressief of ga je spullen slopen.

  reageer
 • Early Times

   

  Ik denk dat ik maar eens een keertje kom kijken en ik betaal gewoon de geldende toegangsprijs. Ben zeer benieuwd.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Almere is een stad zonder historie. De stad leeft niet bij de inwoners. De voetbalclub al helemaal niet.

  reageer
 • Jond

   

  Het zou erg raar zijn als deze man iets anders zegt....!! Toch? De slager die zijn eigen vlees keurt!

  reageer
 • Rob

   

  Reactie > weer zo een!! < Dan moet je eens komen kijken en dan zie hoe het elke jaar beter gaat alles moet groeien ook het Voetbal bij Almere City FC En ik zeg nog maximaal 2 jaar dan de eredivisie. Aan alleen maar schoppen kom je nergens mee wees positief.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Thomas

   

  Veel vertrouwen in de selectie en in john bes. We gaan ervoor

  reageer
 • Rutger

   

  Meer mensen in het stadion lijkt me een goed streven. Nu vaak een voor 80 procent leeg stadion. Betrek de stad meer bij de club, gooi de toegangsprijzen omlaag, deel kaarten uit aan jeugdspelers. Wie heeft andere suggesties?

  reageer
 • Beo

   

  Hoi Rutger. Ik kom elke thuis wedstrijd bij Almere city fc. Er is elke thuiswedstrijd veel jeugd. Horecaplein word ook steeds beter. Latje trappen in de rust of een artiest....de club doet er zeker wat aan..... Ik zou zeggen kom een keer langs.

 • Kees

   

  Doen ze allemaal al. Heel veel acties ook met gratis of goedkope kaarten.

 • Weer zo een!!

   

  Humor ligt op straat, ook in Almere!!! Je blijft lachen met die gasten.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert