Schotanus bouwt bij Flevo Boys aan nieuw team

EMMELOORD
De nieuwe trainer van Flevo Boys, Inne Schotanus, bouwt in Emmeloord aan een nieuw team. Schotanus is de opvolger van Wiljan Mossing Holsteyn.

De Emmeloorders speelden zaterdagmiddag in Harlingen een oefenduel tegen Zeerobben. In Friesland werd het 7-0 voor de Flevolanders. Voor Flevo Boys scoorden Maarten Mesu, Tjeerd Korf (2x), Timon Rorije (3x) en Allan Bakker.

Bij tweedeklasser Zeerobben staat oud Flevo Boys aanvoerder Arjen Postma voor de groep. Hij is trainer van die ploeg. Bij de Friezen speelt dit seizoen ook oud SC Emmeloorder Abdul Boundati.

Flevo Boys speelt op woensdag 17 augustus in de eerste kwalificatieronde van het toernooi om de KNVB Beker een uitwedstrijd tegen OFC uit Oostzaan. Dan wil Schotanus alle spelers op de juiste plaats hebben gezet.

Flevo Boys begint de competitie in de hoofdklasse op zaterdag 20 augustus met thuiswedstrijd tegen NSC Nijkerk.

reacties (8)

 • Kees

   

  Gister verloren van....berkum de eersteklasser...geluk aan rodney want had zo 5-1 kunnen wezen. Nu op naar Nijkerk. .Deze won met 6-0 goals van eerste tegenstander hierna een toernooi ongeslagen en van de week een 1-1 tegen een ploeg uit derde divisie dvs33. Maak uwen borst nat koos.Onderschat ze niet. Want ze spelen zeer aanvallend.

  reageer
 • Willem

   

  Er werd leuk voetbal gespeeld, de wissels hebben wel laten zien dat ze gretig zijn om de basis spelers het zo moeilijk mogelijk te maken.

  reageer
 • Bovenaan linkerrijtje

   

  Koos,niet vergeten is een tweedeklasser hè,met nog nog wedstrijd of misschien 1 training in de benen. Waar ik me zorgen over maak,dat zijn de eerste 6 wedstrijden. Van de 6 westrijden zitten op drontenna alle nieuwe ploegen erbij. En meestal spelen ze dan alles of niets,of onberekenbaar Denk weer pieken en na winterstop weer dalen Door blessures en middenmoot

  reageer
 • Andre

   

  Vond Fb bij vlagen aardig voetballen. Had wel het idee dat er zeker een uur lang geen " basisverdediger" speelde. Ook middenveld en aanval zal nog wel wat wijzigingen ondergaan. Ga er van uit dat pip, post, betaze en ook van der wal opteren voor basisplaats. Concurentie in deze linies is echter groot. Denk voor dit seizoen aan een middenmootplekje

  reageer
 • Wij zijn er altijd

   

  Ik vond het gister nog niet echt meevallen wat de trainer terecht constateerd dat er tegen deze ploeg te veel kansen zijn weggegeven. Ik zie nog geen van de Wal, Bergsma of in minder mate Bergtop t.o.v. vorig jaar. Ben benieuwd naar de clubs in de competitie verwacht middenmootje. @075 als je al anderhalve week van te voren al op lokale site's zit te kijken leeft het daar alwel zeg. Of er is gewoon niks te doen op zaterdagavond vermoed het laatste

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Koos34

   

  Een gedreven en technisch hoogstaand voetballend flevo boys gezien. Zeerobben werd volledig weggetikt onder het oog van postma die ook zeervverrast was van de wijze waarop we speelden. Met de komst van Korf zijn we weer in kwaliteit vooruit gegaan! Heb er weer veel zin in komend seizoen en met de doelstelling van Inne moeten we zeker ergens bovenin het linkerrijtje terug te vinden zijn.

  reageer
 • Koos34

   

  Sterker nog we gaan met dit elftal voor het kampioenschap, de derde divisie kan zijn borst nat maken komend seizoen!

 • Janpietsnot

   

  Bedankt weten we dat ook alvast.

  reageer
 • 075

   

  Tegen ofc krijgt flevo boys pak slaag.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert