Jong City sluit voorbereiding goed af

ALMERE
Jong Almere City FC heeft zijn voorbereiding op het komende seizoen goed afgesloten. De ploeg van trainer René Koster won met 5-1 van Zondag-hoofdklasser Alverna.

Eerste helft
Na een kwartier kwam City op voorsprong door een kopbal van Daan Ibrahim, na een fraaie voorzet van Joy Schoonhoven. De Almeerders konden hun goede spel niet voortzetten, waardoor Alverna gevaarlijk kon worden. Yannis N' Gola miste een dot van een kans, maar even later was het wel raak voor de Zondag-hoofdklasser. Aanvoerder Rick van Ginkel kopte raak uit een corner.

Toch ging Jong Almere City FC rusten met een voorsprong. Daan Ibrahim kreeg de bal op een presenteerblaadje, maar kon de doelman niet verschalken. In de rebound was Emre Bal alsnog trefzeker.

Tweede Helft
Alverna is nog maar net bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen, en dat was te merken. Het verzet in de tweede helft was al gauw verbroken. Sergio Vieira maakte twee schlemielige eigen goals. Tussendoor zorgde Daan Ibrahim voor de 4-1.

Goede afsluiting van de voorbereiding
Met de overtuigende zege op Alverna is er een einde gekomen aan de oefencampagne van Jong Almere City FC. De ploeg van trainer René Koster verloor in de voorbereiding alleen van Jong FC Volendam.

Volgende week begint Jong City aan de derde divisie met een thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert