Van Gerner zondag wél in actie in Rio

EMMELOORD
Turnster Celine van Gerner uit Emmeloord komt zondagavond gewoon in actie tijdens de kwalificatie van de landenmeerkamp in Rio de Janeiro. Dat meldt haar teammanager Hans Gootjes uit Dronten aan Omroep Flevoland. Dagenlang was het onzeker of de turnster door een blessure wel kon meedoen aan de Olympische Spelen.

Volgens Gootjes is haar situatie de afgelopen dagen behoorlijk verbeterd. "Ze kan meer elementen turnen en meer belast worden. Ik heb een duidelijke vooruitgang gezien," zegt Gootjes.

De Emmeloordse komt uit op de onderdelen brug, balk en op de vloer zal zij een aangepaste vloeroefening turnen. Op het onderdeel sprong staat Van Gerner reserve.

Van Gerner kreeg afgelopen donderdag opnieuw te maken met een achillespeesblessure die haar eerder dwong tot een rustperiode. De blessure speelde afgelopen week opnieuw op, waardoor ze op de podiumtraining alleen op het onderdeel brug voluit kon gaan.

Het Nederlandse team met Celine van Gerner komt zondagavond om 22.30 Nederlandse tijd in actie op de Olympische Spelen.

 

reacties (2)

 • mee eens

   

  Jojo bericht is misschien misplaatst, maar ik had ook een bericht gelezen dat ze om 14.45 uur zou starten. Kennelijk lokale tijd, want nu lees ik 22.30 uur. Voor niks een uur naar China, Uzbekistan, Belgie, Noord-Korea en al die andere turnsters vanmiddag zitten te kijken. Dus als jullie een berichtje plaatsen, graag met lokale tijd. Zet hem op Celine!!!!

  reageer
 • JAB

   

  Is dus lokale tijd slimbo

 • Jond

   

  Dit wordt zo langzamerhand een jojo-bericht waar niemand meer een touw aan vast kan knopen!!! Wel mooi dat ze in aktie komt!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert