Aron Winter terug naar Ajax

LELYSTAD
Aron Winter uit Lelystad volgt Patrick Kluivert op als trainer van de A-jeugd van Ajax. De oud-international stopt bij de voetbalbond KNVB, waar hij bondscoach was van Nederland onder 19. Kluivert is de nieuwe technisch directeur van Paris Saint-Germain.

Winter was al trainer van Jong Ajax en Toronto FC uit Canada. Het Europees Kampioenschap in Duitsland liep eerder dit jaar uit op een teleurstelling; onder leiding van Winter wist Oranje zich niet te plaatsen voor het WK in Zuid-Korea volgend jaar.

Winter is ook actief als lid van de technische commissie van SV Lelystad'67, de club waar hij voetbalde voordat hij in 1986 de overstap naar Ajax maakte.
 

reacties (3)

 • Marianne W.

   

  Als rooie ben ik het niet vaak eens met een blauwe maar in dit geval ga ik mijn principes opzij zetten; helemaal gelijk. Beetje kortzichtige eerste reactie op dit bericht gezien staat van dienst van Aron. Hoewel ik hem niet als hoofdtrainer bij Ajax zie eindigen zal hij zeker zijn bijdrage kunnen leveren bij ontwikkeling van Ajax jeugd. Succes!

  reageer
 • Blauwe

   

  Als speler matig lees ik ???? De man heeft n fantastische carrière gehad is n gerespecteerd voetballer in Italië hier weten ze niet hoe ze dat moeten doe respect tonen maar oud voetballers jeugd van oranje liep met m weg beel succes Aron voormalig record international ....

  reageer
 • Hans

   

  Als speler matig en als trainer niks gepresteerd. Zal me niet verbazen als hij SVL nu in de steek laat.

  reageer
 • johan

   

  Helemaal mee eens. nog weinig laten zien als trainer. Bij svl alleen maar een uithangbord om lrden te binden verder geen inbreng. is er ook te weinig bij svl om iets nuttigs te doen

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert