SV Urk verliest in Staphorst

URK • Za 20 augustus 2016 | 18:30 • Zaterdag 20 augustus 2016 | 18:30
De voetballers van SV Urk zijn het voetbalseizoen in de hoofdklasse B slecht begonnen. In Staphorst verloor de ploeg van de nieuwe trainer Lucas Hoekman met 1-0.

In een matige eerste helft kwam SV Urk na 19 minuten op een 1-0 achterstand door een doelpunt van oud-ASV Dronten speler Jeroen van der Meer. In de tweede helft werd niet meer gescoord, maar kreeg SV Urk speler Klaas Kramer nog wel een rode kaart na het neerhalen van een doorgebroken speler.

Volgende week speelt SV Urk zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Excelsior 31 uit Rijssen is dan de tegenstander.