Flevo Boys kansloos in Genemuiden

EMMELOORD • Za 27 augustus 2016 | 16:56 • Zaterdag 27 augustus 2016 | 16:56
De voetballers van Flevo Boys hebben de eerste uitwedstrijd van het seizoen verloren. In Genemuiden waren de Emmeloorders kansloos en gingen met 5-2 onderuit.

In de eerste helft kwam Genemuiden na 26 minuten op een 1-0 voorsprong, maar een minuut later stond het alweer 1-1 door een doelpunt van Jan Stoker, de nieuwe linksback van Flevo Boys. Vlak voor rust vergrootte Genemuiden de voorsprong met twee doelpunten naar 3 -1 door goals van Kavak en Riemens. In de tweede helft begon Flevo Boys goed en scoorde na een kwartier de aansluitingstreffer. Na deze goal werd Genemuiden alleen maar beter en liep het uit naar de eindstand van 5-2.

Flevo Boys staat na twee wedstrijden in de middenmoot met drie punten.