Gelijkspel voor SV Urk in Putten

URK • Za 3 september 2016 | 15:11 • Zaterdag 3 september 2016 | 15:11
SV Urk heeft zaterdagmiddag op bezoek bij SDC Putten een punt gepakt. De ploeg van trainer Lucas Hoekman maakte in de tweede helft een achterstand goed: 1-1.

De thuisploeg kwam vlak voor rust op voorsprong. Justin van Groen benutte een strafschop na een overtreding van Gert Jan Nagel. Na rust was SDC Putten dichtbij een tweede doelpunt. Een poging van de thuisploeg spatte echter uiteen op de paal. De Urkers kregen in die fase meer grip op de wedstrijd. Het leverde in de slotfase de gelijkmaker op van Riekelt Nentjes.

Voor Harmen de Boer kwam de wedstrijd voortijdig tot een einde. Bij een val kwam hij verkeerd terecht op zijn arm. Urk moest daardoor het duel met tien spelers op het veld afmaken, maar gevolgen voor de stand had dit niet. De precieze schade is nog onbekend.

Door het gelijkspel heeft SV Urk nu vier punten in de hoofdklasse B.