Gelijkspel voor SV Urk in Putten

URK
SV Urk heeft zaterdagmiddag op bezoek bij SDC Putten een punt gepakt. De ploeg van trainer Lucas Hoekman maakte in de tweede helft een achterstand goed: 1-1.

De thuisploeg kwam vlak voor rust op voorsprong. Justin van Groen benutte een strafschop na een overtreding van Gert Jan Nagel. Na rust was SDC Putten dichtbij een tweede doelpunt. Een poging van de thuisploeg spatte echter uiteen op de paal. De Urkers kregen in die fase meer grip op de wedstrijd. Het leverde in de slotfase de gelijkmaker op van Riekelt Nentjes.

Voor Harmen de Boer kwam de wedstrijd voortijdig tot een einde. Bij een val kwam hij verkeerd terecht op zijn arm. Urk moest daardoor het duel met tien spelers op het veld afmaken, maar gevolgen voor de stand had dit niet. De precieze schade is nog onbekend.

Door het gelijkspel heeft SV Urk nu vier punten in de hoofdklasse B. 

reacties (9)

 • gjr

   

  Inderdaad. Mooie wedstrijd waarbij putten niet aan voetballen toekwam. We gaan zeker mit unkanger de periode pakken en iedere ploeg in de hoofdklasse laten zien dat je zonder betaalde spelers ook kan promoveren naar de 3e divisie!

  reageer
 • Tja

   

  Met de tactische kennis van Lucas Hoekman moeten we zeker een periode kunnen pakken. We zijn klaar voor de 3e divisie nu we een punt cadeau hebben gekregen bij SDC putten!

  reageer
 • Ron

   

  Waar lees je dat?

  reageer
 • fan

   

  Mooi gesproken jan. Teun de bikkel er weer in. Kan ie mooi wat balletjes door koppen met zn 2 meter 15 Beterschap harm ging net zo lekker

  reageer
 • Urker Jan

   

  Veel passie en inzet gezien en bovenal tactisch ook een heel goede 2e helft. Dik verdiend bonuspunt. Inmiddels 4 uit 3 en als we volgende week Genemuiden ook niet verliezen hebben we de toppers zo'n beetje gehad en gaan we helemaal los. Heel jammer dat Harmen zijn onderarm heeft gebroken, wat is die gozer goed bezig zeg. Die bikkel zullen we missen, Teun dan ga jij het doen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Tdb

   

  harmen de boer van harte beterschap #topper

  reageer
 • jaap

   

  heeft sdc putten gewonnen dan, omdat ik als laatste lees dat sdc putten haar koppositie verstevigt door de winst. volgens mij is toch een gelijk spel allebei een punt ? ja of je moet als redactie van omroep flevoland geen verstand van voetbal hebben ?

  reageer
 • Sju

   

  Knap om uit,een punt te pakken bij putten. Nog knapper als dat volgende week ook gebeurd.Thuis.Slim spelen dus

  reageer
 • Berend

   

  Putten is koppositie bedoelt u. Goed gedaan weer punt erbij . Op naar genemuiden thuis hopelijk een punt of meer. Deze zijn goed bezig met hun nieuwe voorhoede

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert