Flevo Boys kan Sparta Nijkerk niet verslaan

EMMELOORD • Za 3 september 2016 | 15:11 • Zaterdag 3 september 2016 | 15:11
Het duel tussen Flevo Boys uit Emmeloord en Sparta Nijkerk heeft zaterdagmiddag geen winnaar opgeleverd. Het duel op sportpark Ervenbos eindigde in 1-1.

Flevo Boys kwam na een kwartier op voorsprong via William de Boer. Nog geen minuut later kwamen de Nijkerkers alweer langszij door een doelpunt van Rick Boersma. Het was één van de spaarzame momenten voor Sparta Nijkerk, want de thuisploeg had in die eerste helft een overwicht. Na rust waren de bezoekers uit Nijkerk beter, maar gescoord werd er niet meer.

De Emmeloorders hebben nu vier punten verzameld uit de eerste drie duels in de hoofdklasse B.