ASV Dronten nog altijd zonder punten

DRONTEN
ASV Dronten staat ook na drie wedstrijden in de hoofdklasse B nog op nul punten. De formatie van trainer Wim Kroes verloor zaterdagmiddag met 3-0 bij CSV Apeldoorn.

De Drontenaren hadden in Apeldoorn weinig in te brengen. Binnen het half uur scoorde CSV Apeldoorn twee keer via Sander Krijns en Richard Schooten. Vlak voor tijd was het Laurens Brouwer die met een eigen doelpunt voor een groter Apeldoorns feestje.

Door de nederlaag staat ASV Dronten op de laatste plaats.


reacties (8)

 • kees

   

  Maken jullie druk om. die punten komen heus wel. moet niet denken dat je gelijk alles gaat winnen.eerste 2 wedstrijden de pech in laatste minuten verlies. Als je beetje fan bent in voor en tegenspoed. Ze kunnen er alleen maar van leren,alles op zn tijd

  reageer
 • polderboys

   

  Ja we wisten allemaal dat het een zware dobber zou worden. Zo zie je maar weer, zonder budget sta je nergens. Misschien dat ze nog wat kunnen met het geld wat ze van Hakim Ziyech hebben gekregen. maar ik vrees toch echt dat Asv Dronten volgend jaar gewoon weer in de eerste klasse gaat voetballen.

  reageer
 • voetballiefhebber

   

  Er gaapt een groot gat in niveau tussen de 1e klasse en de hoofdklasse, de meeste Dronter spelers halen dat niveau bij lange na niet. Dat leer je ook niet in een jaartje eventjes erbij , dus de euforie van de promotie is snel verstomd. Met alleen eigen jeugd en zonder budget heb je niets te zoeken op dit podium.

  reageer
 • Tsja

   

  Die euforie is er nooit echt geweest. Iedereen wist vanaf het begin dat het niveau te hoog zou worden voor deze selectie, zoals je terecht aangeeft. Maar ondanks dat mag je toch nog wel gewoon blij zijn met sportief succes? De realiteit is een seizoen hoofdklasse en dus roeien met de riemen die je hebt en vooral niet in negativiteit wegzakken.

 • Tom

   

  Helemaal mee eens !

 • Snllfrd

   

  Zou deze zeperd komen vanwege het (alweer) nieuwe tenue? Vreemd dat men in een THUIStenue een vreemde kleur toevoegd welke ook nog eens sterk aanwezig is. En geen onderscheid tussen het vlaggeschip en de F12! Ik meen mij trouwens te herinneren dat, wanneer het tenue gewijzigd wordt in deze omvang, de leden geraadpleegd dienen te worden. Een ander boordje is geen probleem lijkt mij, Maar dit soort ingrijpende wijzigingen? Mmmm... Dat de kleuren van de -overigens geweldige- hoofdsponsor Supertank verwerkt moeten worden , prima, maar wees dan creatief bij het uitshirt. Zie je dit bij meerdere clubs? Denk het niet. O ja, en blijft het toch zo , zorg er wel voor dat het logo op het keepershirt ook gelijk goed staat.

  reageer
 • Realist

   

  Kijk, daar heb je wat aan! Als nou de kleuren en uitvoering van het tenue goed waren geweest dan was het allemaal goed gegaan. Wat een kulverhaal! Grootste probleem lijkt mij ervaring en (daardoor) slimmer worden. Rustïger gaan voetballen, door de ervaring de juiste keuze's maken en ja, hoe vervelend ook, eigen doelpunten voorkom je niet. Geen paniek, zeker niet bij de technische staf, dan komt het vanzelf.

 • Johan

   

  Zo zie je maar geld bepaald de lijn van deze club . Het eerste elftal gaat weer zijn eigen weg net als jaren terug. Te veel spelers van buitenaf. Ander tenue met sponsorkleur. Maar een website uit het jaar nul toen er nog geen sponsors waren Geen teamfoto' s op de site bij de elftallen. Geen wedstrijdverslagen.

 • Ron

   

  Die halen echt geen enkel punt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jeroen

   

  Volgend jaar maar klasse lager???

  reageer
 • Johan

   

  en ook daar na een jaar weer er uit.

 • drontense

   

  Ja, ja , eens gaat het lukken om een mooie score te maken. Inzet is er genoeg. Ervaringen nog niet. Een seizoen in de hoofdklasse is leerzaam maar asvdronten hoort daar niet in. Niet alleen qua voetbal maar ook de accommodatie is niet van deze tijd

  reageer
 • Clouseau

   

  Begint al aardig op een lastig seizoen te lijken.... Gelukkig dien ze goed ervaring op die jonge jongens! Misschien horen ze wel bij de ploegen die na de winterstop de punten gaan pakken en zoch dan nog net veilig gaan spelen. Maar ik vrees dat het toch anders gaat lopen.......

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert