Aftellen naar de Challenge: Severin gaat voor de winst

ALMERE
Youri Severin uit Almere gaat zaterdag voor de winst tijdens de hele triatlon van de Challenge Almere-Amsterdam. Severin won in 2014 de nationale titel op de olympische afstand, maar heeft nog weinig ervaring met de volledige triatlon. In juli debuteerde hij op de Iron Man tijdens een triatlon in Frankfurt. Severin werd verdienstelijk vijftiende.

Zaterdag gaat Severin voor de tweede keer in zijn sportcarrière een hele triatlon doen. "Ik heb inmiddels de ervaring om een volledige triatlon te doen. Mijn doel is om na 1985 de tweede Flevolandse winnaar te worden bij de Challenge Almere-Amsterdam."

Zaterdag 10 september vindt voor de 36e keer de Challenge Almere-Amsterdam plaats. Daarom besteedt Omroep Flevoland gedurende de hele week aandacht aan deze roemrijke triatlon. Vandaag in aflevering 1: triatleet Youri Severin uit Almere.

reacties (4)

 • Bert

   

  Lijkt wel stripfiguur die gozert!! Weten jullie wel zeker dat hij echt is?

  reageer
 • loes van Dijk

   

  He Enduro kun je zelf wel sporten weet je wel waarover je praat. Youri ik hoop dat het goed gaat Zaterdag Succes.

  reageer
 • Biker12

   

  Beste "Enduro sporter".... 15e op het Ek en op je eerste is een hele prestatie, maar jij kan het waarschijnlijk beter..... Laat het maar zien as zaterdag zou ik zeggen

  reageer
 • Enduro Sporter

   

  Severin heeft inmiddels ervaring om een volledige triatlon te doen. Natuurlijk hij heeft er tenslotte al 1 gedaan met resultaat 15e plaats. In zijn 2e gaat hij voor de winst. Wat een blaaskaak. Maar ja dat ik hij altijd al geweest. Toch succes gewenst.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert