Cambuur veel te sterk voor Almere City FC: 4-1

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden verloren. De Friezen waren met 4-1 te sterk voor de formatie van Jack de Gier.  Bij rust was het nog 0-0 in Leeuwarden.

In de eerste helft had Almere City FC weinig in de melk te brokkelen: Cambuur dicteerde het spel maar hielp veel kansen om zeep. Oud Almere City speler Jerge Hoefdraad was dichtbij de openingsgoal, maar schoot snoeihard op de onderkant van de lat. De Almeerders kregen vlak voor rust toch nog een dot een kans, maar spits Rick ten Voorde knalde huizenhoog over.

In de tweede helft ging Cambuur vrolijk door met domineren. Opnieuw werden er de nodige kansen gemist in de openingsfase.Na iets meer dan een uur spelen moest Almere alsnog capituleren: Anderson tekende van dichtbij voor de 1-0. In de 82e minuut leek de wedstrijd definitief beslist nadat Jerge Hoefdraad de 2-0 binnenschoot.

Vlak voor tijd kwamen de Almeerders onverwacht terug in de wedstrijd na een schitterend afstandschot van Yener Arica: 2-1. Echt lang konden de Almeerders daar niet van genieten want Martijn Barto en Erik Bakker schoten de thuisploeg in de slotfase alsnog naar een 4-1 zege.  


Opstelling Almere City FC: 
Kramer, Van Buuren, Ramsteijn (Arica), Mirani, Nieuwpoort, Overtoom, Rijsdijk, Salasiwa, MacDonald (Braken), Ter Voorde, Ahannach


 

reacties (4)

 • A.

   

  uitslag viel wat groot uit, maar terecht verloren. 1e helft speelde je gewoon slecht en houd Kramer je nog op 0-0. Kan je nog op voorsprong komen vlak voor rust, maar knalt ten voorde hem zo hoog over dat je maar je gratis hamburger gaat halen. 2e helft speelde Almere beter, kreeg het ook kansen. Maar vooral de 2-0 was belachelijk. 1-0 was goede aanval van Cambuur, maar de 2-0 begint op middenveld waar je de bal kwijt raakt. Kan gebeuren hoor, maar dan schop je de tegenstander toch meteen onderuit. Dan maar geel, maar met zoveel ruimte weet je dat het een doelpunt gaat worden. 2-1 van Arica was mooi, zorgde voor spanning. Maar dan krijg je de 3-1 en 4-1, puur door de ruimte die er achter in ligt omdat je de 2-2 (terecht) gaat forceren. Helaas maar Cambuur was voetballend gewoon beter. Terugreis was prima hoor Beo, harstikke gezellig :)

  reageer
 • JAB

   

  Hier hoor je de echte voetbal liefhebber. ,maar dan schop je de tegenstander toch meteen onderuit.

 • Beo

   

  Ja was zo thuis A. Jammer dat het nog niet loopt bij Almere city fc. Ga ook vaak uit kijken en thuis een seizoen kaart. Keeper Kramer was zwak dus de vier goals valt nog mee. Als het 8-1 was geweest was het ook gewoon. Ga vrijdag weer. Fijn weekend A.

 • Beo

   

  3-1 lange terug reis.

  reageer
 • Wim

   

  Uitslag viel wat groot uit? Als Cambuur scherper was geweest hadden waren we met 8 tegengoals naar huis gestuurd. Kortom, uitslag valt alles behalve groot uit!

 • Beo

   

  2-0 Cambuur. Wat is Almere slecht zeg...Drama !!!!

  reageer
 • Beo

   

  Super sterk Sc cambuur.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert