ASV Dronten speelt gelijk tegen SDC Putten

DRONTEN
ASV Dronten heeft het eerste punt in de hoofdklasse B binnen. De Drontenaren wisten thuis een 2-2 gelijkspel te behalen tegen SDC Putten.

Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Putten stond al na 1 minuut voor door een doelpunt van Cherkaoui. Ruim een kwartier later keek ASV Dronten tegen een 0-2 achterstand aan na een doelpunt van Rocco Keizer.

Dronten wist zich voor de rust nog terug te vechten. In de 38ste minuut maakte Huijsmans de aansluittreffer, en drie minten later maakte Rik Breemhaar de stand gelijk.
 

reacties (5)

 • johan

   

  ach na een onverdiend gelijk ziet de wereld er in Dronten gelijk anders uit. kijk Urk met eigen jongens punten tegen Toppers en subtoppers dat is beleid.

  reageer
 • Nuance

   

  Mooi en aardig dat gezeur over dat geweldige Urk met al die eigen jongens, maar de realiteit is ook dat op Urk heel erg veel jeugd rondloopt en dat er op dat voormalige eiland heel veel sociale druk is om niet weg te gaan bij Urk. Diegenen die dat wel durven krijgen het voor de kiezen. Waardoor de meesten eieren voor hun geld kiezen en blijven. Urk heeft dus niet zoveel concurrentie van omliggende verenigingen, dus is het al heel gemakkelijk om te kunnen bouwen met eigen jongens, in tegenstelling tot bijvoorbeeld asv Dronten. Ik wil niks afdoen aan de prestaties van Urk, maar dat gedweep met eigen jongens begint me de keel uit te hangen.

 • George

   

  Kijk Staphorst met een 'koopteam', koploper in de hoofdklasse. Dronten ga zo door.

 • Realist

   

  Verdiend of onverdiend bestaat niet! Voetbal is een spel van resultaat en als je beide evenveel scoort speel je gelijk. Naast uw onverbloemde gebrek aan kennis is ook uw niet aflatende afkeer van asv Dronten duidelijk zichtbaar. En, voor de goede orde, ook beleid dat niet met uw idee strookt is beleid. En mening is er ook een, hoe ondoordacht ook!

 • Tja

   

  Netjes Dronten, elke punt is er één.

  reageer
 • Positief

   

  Mooi zo. Supporters wat positiever. Komen de punten vanzelf. Knap gedaan jongens

  reageer
 • Supporter

   

  Knap resultaat tegen deze subtopper!

  reageer
 • George

   

  Dronten heeft de stijgende lijn te pakken. Goed zo mannen !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert