Sven Braken triomfeert bij rentree in basis

ALMERE • Za 17 september 2016 | 16:25 • Zaterdag 17 september 2016 | 16:25
Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch met 4-1 gewonnen.
Grote man bij de Almeerders was spits Sven Braken, die na 11 maanden van blessureleed, eindelijk weer in de basis stond. De Limburger luisterde zijn rentree op met twee goals en een assist.

Bij rust was het nog 0-0 in het Yanmar stadion. Tien minuten na rust opende Braken de score na een perfect uitgevoerde counter. Nauwelijks 3 minuten later was de Maastrichtenaar opnieuw succesvol: hij profiteerde van een foutje in de Brabantse defensie en scoorde op fraaie wijze de 2-0. Braken stond ook aan de basis van de 3-0: zijn omhaal kwam de bal voor de voeten van Yener Arica, die de bal kon binnentikken.

Een kwartier voor tijd kreeg de moegestreden Braken een applauswissel. Hij werd vervangen door Rick ten Voorde, die even later zijn eerste competitiegoal in het Almeer City FC shirt liet aantekenen. In de slotfase redde invaller Van der Winden de spreekwoordelijke eer voor FC den Bosch: 4-1.




WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel