SV Urk zegeviert in Nijkerk

URK
SV Urk heeft zaterdagmiddag in Nijkerk de uitwedstrijd tegen NSC gewonnen. Op sportpark de Burcht won de ploeg van trainer Lucas Hoekman met 0-2.
Al vroeg in de wedstrijd moesten de Urkers verder zonder Lucas Nagel. De middenvelder moest het veld ruimen met een hamstringblessure. Voor hem in de plaats kwam Hessel Snoek.
Echt grote kansen vielen er niet te noteren in het eerste bedrijf, hoewel de bezoekers het betere van het spel hadden.
Pal na rust ging Urk alsnog met de voorsprong aan de haal. Een corner werd binnengeknikt door Teun Hakvoort. Zo'n vijftien minuten voor tijd deed invaller Hessel Snoek van zich spreken. Na vele NSC-spelers eruit gelopen te hebben, finishte hij zijn rush met een doelpunt: 0-2.
Niet veel later kon Riekelt Jan Brands een penalty verzilveren, maar hij liet dit na. Daarmee bleef de stand steken op 0-2 en heeft Urk een score van 8 punten in 15 duels.
[https://twitter.com/SVURK/status/777153047646638080]

reacties (5)

 • Here whe Are

   

  Zaterdag de remmen los en plankgas er bovenop.

  reageer
 • Koos34

   

  Mooie wedstrijd vanmiddag gezien op de Ervenbos. Gelijk opgaande strijd waarbij DOVO aan het langste eind trok. Hopelijk volgende week beter! Voetballend zit het wel goed bij flevo boys, nu de puntjes nog.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Wat heb ik vanmiddag een overtuigende overwinning van Urk gezien. Wat een passie. Wat een goede partij door zelf niets weg te geven en in de 2e helft het overwicht in doelpunten te vertalen. En niet uit het veld geslagen als er weer een tegenvaller geïncasseerd moet worden door het afhaken van sterkhouder Lucas Nagel. Ondanks de smalle selectie en de nu inmiddels 4 (langdurig) geblesseerden al 8 punten uit 5 wedstrijden. We hebben meer ploegen onder ons staan dan boven ons en dat is heel lang geleden. Super jongens en trainers, wat gaat dit allemaal nog meer brengen?

  reageer
 • Watcher

   

  Wat een hoog tempo en energie pompt urk in de wedstrijden. 90 minuten lang. Ben benieuwd waar dit eindigen zal. Had ook 4 of 5 goals kunnen zijn. Volgende week wat pittiger tegenstander,en nog efficiënter met de kansen omgaan. Hoop dat onze topper lucas snel opknapt.

  reageer
 • Zwollenaar

   

  Een wat pittige tegenstander zegt U? Urk speelt 3 jaar achter elkaar hoofdklasse wil zeer hoog in de middenmoot eindigen en misschien mits mogelijk een periodetitel pakken Urk speelt tegen Oranje Nassau Barneveld in de komende wedstrijden die moet je winnen

 • jan

   

  8 punten in 15 duels beetje mager!!??

  reageer
 • Frenky

   

  Inderdaad heel erg mager.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert