Almeerse HC pakt punt bij Qui Vive

ALMERE • Zo 18 september 2016 | 16:48 • Zondag 18 september 2016 | 16:48
De mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft ook hun tweede wedstrijd in de hoofdklasse gelijkgespeeld. In De Kwakel speelden de Almeerders met 2-2 gelijk tegen Qui Vive.

Bij rust was het nog 0-0. In de tweede helft brak aanvoerder Erik Otto de score open namens de thuisploeg. Deagan Huisman bracht beide ploegen weer snel in evenwicht. Qui Vive kwam vervolgens weer op voorsprong door een benutte strafcorner van Mark Weber. Niet lang na de 2-2 tekende Erwin Kruisbrink voor de einduitslag.

Almeerse Hockey Club staat na twee wedstrijden op de zesde plaats in de hoofdklasse.