City FC bekert door na winst tegen Rijnsburgse Boys

ALMERE • Di 20 september 2016 | 16:35 • Dinsdag 20 september 2016 | 16:35
Almere City FC heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi. In Rijnsburg won de ploeg van Jack de Gier met 0-2 van derde divisionist Rijnsburgse Boys.

Bij rust leidde Almere City FC met 0-1 dankzij een goal van Yener Arica in de 20e minuut. In het vervolg van de eerste helft kwamen de Almeerders flink onder druk te liggen en was Rijnsburgse Boys dichtbij de gelijkmaker.

Ook in de tweede helft was de thuisploeg gevaarlijk, maar tien minuten voor tijd wist opnieuw Arica te scoren voor de Almeerders en was de wedstrijd beslist: 0-2.

Opstelling Almere City FC: Kramer, Van Buuren, Mirani, Ramsteijn, Nieuwpoort, Rijsdijk (Overtoom), Salasiwa, Arica, MacDonald, Braken, Ahannach