Veerkrachtig ASV Dronten geeft gelijkspel weg

DRONTEN
ASV Dronten is er tegen NSC Nijkerk niet in geslaagd de eerste zege van het seizoen te pakken. Tegen de bezoekers uit Nijkerk kwam Dronten tot twee keer toe terug van een achterstand, maar het was niet voldoende voor een punt: 2-3. 

In de eerste helft was NSC Nijkerk de gevaarlijkste ploeg. Vlak voor rust resulteerde dat in de openingstreffer van Yannick Cornelisz. Tien minuten in de tweede helft zorgde Rik Breemhaar voor de gelijkmaker. Niet lang daarna was het NSC-invaller Tom de Ridder die voor de 1-2 zorgde, voordat Jodi de Boer Dronten andermaal langszij schoot. Het leek in een gelijkspel te eindigen, totdat invaller Daniel Rivas vlak voor tijd de eindstand op 2-3 bepaalde.

ASV Dronten heeft nog altijd maar 1 punt uit zes duels, daardoor staat de ploeg op een laatste plaats in de hoofdklasse B. 

reacties (6)

 • Clouseau

   

  Wat hebben ze het mooie groen witte tenue wat een jaar of drie geleden door de leden is gekozen verschrikkelijk toegetakeld. Natuurlijk mogen ze blij zijn met een sponsor als SuperTank maar daarvoor de tenue kleuren aanpassen is toch echt niet te begrijpen. Brevet van onvermogen van het huidige bestuur!!!

  reageer
 • Henk

   

  Als jij nou even een liedje met je band gaat zingen; daar heb je vast veel meer verstand van dan voetbal !

 • Sv Urker

   

  Geen paniek ...zijn via een periode titel erin gekomen....en hopen dat het lukt ...competitie duurt nog lang...als Urk genoeg punten heeft geven wij ze wel weg.

  reageer
 • j kees

   

  Mac3park moet maar eens nieuwe spelers kopen

  reageer
 • Johan

   

  Geen nieuwe spelers maar een nieuwe trainer die wel een elftal kan neer zetten en spelers op de juiste posities. En die door wissels de wedstrijd wel omdraait. En geen schreeuwerd langs de lijn omdat er toevallig supporters achter hem staan.

 • Brinkman

   

  Ja breemhaar kan zich ook beter bezig houden met pec Zwolle en met kantoor villa's in het bos

  reageer
 • Clouseau

   

  Echt een goede leerschool...ppffff. Hier schieten ze toch echt niets op. Kunnen wel steeds de lichtpuntjes zien maar ondertussen staan er meer niet dan wel Drontenaren in het veld. Laten we hopen dat het tij snel gekeerd kan worden anders is het voor de winterstop al over en uit.

  reageer
 • Koos34

   

  Niet te negatief, een winstpartij en je staat naast flevoboys, een ploeg die gaat voor de derde divisie.

 • laat alle reacties zien
 • Supporter

   

  Zo jammer dit. Weer in de slotfase een punt weggeven....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert