SV Urk verspeelt punten tegen ON Groningen

URK • Za 24 september 2016 | 16:56 • Zaterdag 24 september 2016 | 16:56
De voetballers van SV Urk hebben zaterdag onnodig puntverlies geleden in de Hoofdklasse. Op eigen veld kwam de ploeg van trainer Lucas Hoekman tegen ON Groningen niet verder dan 2-2. Bij de rust stond het 1-1.

De thuisploeg ging voortvarend van start en creëerde meteen een overwicht. Dit resulteerde al na elf minuten in de verdiende openingstreffer van Jelle de Boer. Daarna kreeg Urk diverse kansen om de voorsprong te vergroten maar deze werden niet benut. Vlak voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte door een treffer van Thijs Gerlofs.

Na de pauze zette Pieter Brands met een kopbal de Urkers op voorsprong. Vier minuten later scoorde ON de gelijkmaker en werd de 2-2 eindstand bereikt.