SV Urk verspeelt punten tegen ON Groningen

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdag onnodig puntverlies geleden in de Hoofdklasse. Op eigen veld kwam de ploeg van trainer Lucas Hoekman tegen ON Groningen niet verder dan 2-2. Bij de rust stond het 1-1. 

De thuisploeg ging voortvarend van start en creëerde meteen een overwicht. Dit resulteerde al na elf minuten in de verdiende openingstreffer van Jelle de Boer. Daarna kreeg Urk diverse kansen om de voorsprong te vergroten maar deze werden niet benut. Vlak voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte door een treffer van Thijs Gerlofs. 

Na de pauze zette Pieter Brands met een kopbal de Urkers op voorsprong. Vier minuten later scoorde ON de gelijkmaker en werd de 2-2 eindstand bereikt. 

reacties (11)

 • Cruciaal

   

  Zaterdag cruciale wedstrijd. Verlies betekent in ergste geval elfde plek.Deze moet een zal zal gewonnen moeten worden. Bij verlies komen de punten niet meer zo makkelijk. Slim spelen

  reageer
 • Debutant

   

  Leuk voor Brands een goal. Loopt als een wakker, en kopt zoals jelle loosman het altijd doet. Zien wel waar het schip strand.Zaterdag verliezen val je gelijk terug.Op zn minst een punt zien te halen bij deze uit wedstrijd.Acv speelde bagger dus zaterdag hopelijk ook

  reageer
 • Urker Jan

   

  Helemaal mee eens. Wij hoeven niets en mogen alles. Bij Urk wordt er geen druk op gezet wat bij Flevo Boys wel het geval is dankzij de zeer actieve Technische Commissie die elk jaar gemiddeld 5 tot 8 versterkingen weet binnen te halen. dan moet je toch minstens voor top 3e divisie gaan?

  reageer
 • Tja

   

  Begin nu niet na een serie goede wedstrijden dit soort dingen te roepen. Daar waren ze voorgaande jaren in emmeloord ook mee bezig. Die kregen ook het deksel op de neus en staan nu voor joker. We zien met Urk wel hoe ver we komen. Niets moet, middenmoot al prima.

  reageer
 • Kloas

   

  Zo as we nu voetballen moeten we zeker een periodetje kunnen pakken. Wie wiet volgend jaar in de 3e divisie. We kunnen prima mee met Genemuiden, Staphorst enz. De krachtmeting zal volgende week in Assen plaatsvinden. Als Urk dan weet te winnen kunnen ze de verassing van de hoofdklasse B nog wel eens worden! nor vuren.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Brr

   

  Aan het slapen bij de 1-1

  reageer
 • Urk

   

  Onzin , as die jongens nodig zijn komen ze via urk 2 daar lijkt me. Opleiding gaat voor koppositie lijkt mij

  reageer
 • Watcher

   

  Na 30 minuten kan de tegenstander uit de schulp. Maar wat een mooie acties eerste half uur.Daarna laat urk het tempo zakken vanuit achterin en komen de bezoekers. Tweede helft in slaap gevallen kwam 18.00 uur thuis hebben me zo laten liggen. Zal zaterdag puzzelen worden..jelle geblesseerd en nentjes en nog 5 anderen Toch weer punt uit gelopen op fb altijd goed

  reageer
 • schaapjes

   

  Hard gewerkt als enige ploeg gevoetbald. Helaas maar 1 punt maar goed met deze smalle selectie en opstelling prima resultaat.

  reageer
 • Kees

   

  Vergeet je Dickie Hakvoort niet? Komt er aan hoor. Maar dan stellen we toch gewoon een A-junior op die gelijk op schitterende wijze scoort. Proficiat Pieter Brands. En Klaas Romkes en Lucas Schraal kunnen ook zo mee doen. Maar A1 heeft koppositie te verdedigen, rolden vanmiddag in Nijkerk leeftijdgenoten van Sparta N. op met 1 - 6.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Inderdaad heeft Urk vanmiddag te weinig gekregen. Maar niet verliezen terwijl naast Lucas Nagel en Harmen de Boer vanmiddag Bennie Dunnink en Teun Hakvoort ook niet van de partij konden zijn, is ook heel belangrijk. Elke week gewoon terecht de complimenten aan Lucas en de jongens. Om trots op te zijn!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert