Flevo Boys nipt onderuit bij Eemdijk

EMMELOORD • Za 24 september 2016 | 17:05 • Zaterdag 24 september 2016 | 17:05
In de hoofdklasse B heeft Flevo Boys zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Eemdijk nipt verloren. De thuisploeg was met 3-2 te sterk voor de Emmeloorders. De arbiter kende al na dertien minuten een penalty toe aan Eemdijk vanwege hands. Spits Jan de Graaf hield zijn hoofd koel en benutte de strafschop: 1-0.

Nog geen tien minuten later scoorde Frank Post tegen namens Flevo Boys, maar het was Rogier Gilkes die Eemdijk vlak voor rust weer op voorsprong liet komen: 2-1.

In de tweede helft kwam Flevo Boys via Timon Rorije weer op gelijke hoogte: 2-2. Lang hielden de overwinningsaspiraties van Flevo Boys stand, maar in de 80e minuut was het wederom Jan de Graaf die die hoop aan diggelen schoot: 3-2. Flevo Boys kon de gelijkmaker niet meer forceren, waardoor het team van Inne Schotanus op vier punten blijft steken na zes duels.