Almere City FC wil Top 10 binnenstormen

ALMERE
Almere City FC wil vrijdagavond de Top 10 van de Jupiler League binnendringen. De ploeg speelt dan een uitwedstrijd tegen FC Oss. Op dit moment staan de Almeerders dertiende op de ranglijst maar het verschil met de nummer negen Cambuur bedraagt slechts één punt.

FC Oss draait tot dusverre stroef dit seizoen. De Brabanders staan op de zestiende plaats met 7 punten uit 8 gespeelde wedstrijden.Trainer Jack de Gier kan tegen FC Oss nog altijd geen beroep doen op de geblesseerde linksback Paul Quasten.

Middenvelder Javier Vet heeft deze week de groepstraining hervat bij de Almeerders. Hij zal vermoedelijk na 3 maanden van blessureleed komende zaterdag bij Jong Almere City FC zijn rentree maken in de thuiswedstrijd tegen DVS'33 uit Ermelo.

reacties (3)

 • @A.

   

  Ik denk niet dat Vet een concurrent zal zijn voor Rijsdijk. Vet zal meer een concurrent zijn voor Salasiwa/Overtoom of de centrale duo. Rijsdijk is namelijk meer een 10

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • A.

   

  Mooi dat Vet weer terug komt van zijn blessure. Fijne speler voor wanneer je wat meer moet gaan beuken. Zet zich ook altijd 100% in. Mooie concurrent voor zowel de centrale verdedigers als middenveld (rijsdijk voornamelijk)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert