Almere City FC wint bizar duel bij FC Oss 2-3

ALMERE • Vr 30 september 2016 | 19:38 • Vrijdag 30 september 2016 | 19:38
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Oss gewonnen. De Almeerders waren in Brabant met 2-3 te sterk en boekten hun eerste uitoverwinning van het seizoen.

Bij rust rust leidde de thuisploeg nog comfortabel met 2-0 dankzij goals van Lazic en Boere. Een kwartier voor tijd  kwamen de Almeerders in een tijdbestek van 2 minuten via Yener Arica en Kaij Ramsteijn volledig terug in de wedstrijd.

Het duel leek in een gelijkspel te eindigen, maar spits Sven Braken bezorgde de Almeerders 2 minuten voor tijd alsnog het volle pond. Het was alweer de vijfde treffer in de laatste drie competitiewedstrijden voor de Limburger.

Door de derde zege op rij stijgen de Almeerders naar de negende plek van de Jupiler League.