Flevo Boys wint van CSV Apeldoorn

EMMELOORD • Za 1 oktober 2016 | 16:42 • Zaterdag 1 oktober 2016 | 16:42
Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de tweede zege van het seizoen behaald. Op eigen veld werd CSV Apeldoorn met 3-0 aan de kant gezet.

In de beginfase waren de betere kansen voor de gasten. Zo nam Sander Krijns de bal op de pantoffel, maar doelman Rosink kon een treffer van de gasten voorkomen. Even later schoot Richard van Schooten namens Apeldoorn de bal op de paal. Toch was het Flevo Boys dat na twintig minuten de score opende. Timon Rorije wipte de bal subtiel over de doelman heen en bezorgde zijn team zo de voorsprong: 1-0.

Diezelfde Rorije werd vlak voor rust ten val gebracht en dat leverde Flevo Boys een penalty op. William de Boer hield het hoofd koel en schoot de bal feilloos binnen: 2-0.

Na de pauze kon Timon Rorije de wedstrijd definitief in het slot gooien, maar oog in oog met de doelman miste hij deze opgelegde mogelijkheid. Twintig minuten voor tijd probeerde ook Arnoud Post het van dichtbij en die bal ging er wel in. Daarmee bepaalde hij de eindstand op 3-0.