Flevo Boys wint van CSV Apeldoorn

EMMELOORD
Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de tweede zege van het seizoen behaald. Op eigen veld werd CSV Apeldoorn met 3-0 aan de kant gezet. 

In de beginfase waren de betere kansen voor de gasten. Zo nam Sander Krijns de bal op de pantoffel, maar doelman Rosink kon een treffer van de gasten voorkomen. Even later schoot Richard van Schooten namens Apeldoorn de bal op de paal. Toch was het Flevo Boys dat na twintig minuten de score opende. Timon Rorije wipte de bal subtiel over de doelman heen en bezorgde zijn team zo de voorsprong: 1-0.

Diezelfde Rorije werd vlak voor rust ten val gebracht en dat leverde Flevo Boys een penalty op. William de Boer hield het hoofd koel en schoot de bal feilloos binnen: 2-0.

Na de pauze kon Timon Rorije de wedstrijd definitief in het slot gooien, maar oog in oog met de doelman miste hij deze opgelegde mogelijkheid. Twintig minuten voor tijd probeerde ook Arnoud Post het van dichtbij en die bal ging er wel in. Daarmee bepaalde hij de eindstand op 3-0.

reacties (4)

 • .\/\/.

   

  Hahaha een periode, één gewonnen wedstrijd en ze beginnen weer. Hou toch op hahaha. Die koos is al helemaal het lachertje van de club

  reageer
 • Joop hane

   

  Onzin 3e divisie. We hebben een leuke ploeg die misschien dit jaar een periode pakt. Inne is nog steeds aan het bouwen en de stijgende lijn is te zien. Maar op dit moment is de 3e divisie uit zicht en moeten we eerst verder gaan bouwen.

  reageer
 • Koos34

   

  We zijn er weer, zoals voorspeld. We gaan weer richting de top en de derde divisie, dat is waar we thuis horen.

  reageer
 • Koosie

   

  Zo kan het ook. De burger gelooft er weer in. Op naar volgende week naar een zwalkende excelsior

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert