Flevo Boys verliest van Excelsior'31

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse B met 4-2 verloren van Excelsior'31.

Na zeven minuten komt de thuisploeg op voorsprong. Twee minuten later scoort William de Boer uit een vrije trap de gelijkmaker. Nog voor de rust scoort Excelsior'31 opnieuw. In de tweede helft loopt de thuisploeg verder uit naar een 3-1 voorsprong. De Emmeloorders komen door een eigen doelpunt van de thuisploeg nog iets dichterbij, maar kunnen een vierde treffer van Excelsior'31 niet voorkomen.

Volgende week speelt Flevo Boys de derby tegen SV Urk.

reacties (15)

 • Koos34

   

  Ach als we weer 1 wedstrijd winnen roepen we met z'n allen weer dat we op het goede spoor zitten en beginnen we weer over een periode titel. In de reacties nu lees ik al dat we iedereen de schuld geven behalve ons zelf. We moeten eigen jongens de kans geven die wel dat extra stapje geven voor de club. Of gewoon nog meer geld in de club pompen, maar waar zijn we dan trots op, op onze sponsoren omdat die zoveel geld in een amateurclub stoppen?

  reageer
 • FB fan

   

  Het begint altijd met DE WIL OM TE WILLEN WINNEN ! Vooral in de achterhoede mis je de killersmentaliteit; NIEMAND KOMT ER LANGS. Ik heb hem altijd ! En dan mag je nog blij zijn met zo'n fantastische keeper. Anders hadden (we) nog veel meer tegendoelpunten gehad. Was afgelopen zaterdag bij de wedstrijd Urk - Barneveld. Wat een beleving, wat een inzet, wat een passie, wat een wil om te willen winnen. Technisch op 2 á 3 spelers na, allemaal minder dan (onze) FB spelers. Maar met hun mentaliteit om hun dorp niet te willen terleurstellen, komen ze heel ver. Het zal zaterdag een moeilijke pot worden. Maar niet onmogelijk. Dan zal écht de mouwen opgestroopt moeten worden. WILLEN WINNEN is dan 8het enige wat telt.

  reageer
 • tot ons eer en genoegen

   

  Een elftal vol ideale schoonzonen, dat is Flevo Boys 1 ten voeten uit. Gecreëerd door slecht beleid. Werkers, poetsers stromen niet door uit eigen jeugd. Kijk naar Urk, het kan wel en daarvoor hoef je niet eens super talentvolle voetballers te hebben. Ondertussen heb je daar en een lagere en.dus betaalbare contributie dan in Emmeloord en jeugd die opkijkt naar de jongens in het 1e. De kapsels en namen zijn nog geliefder dan die van de spelers uit de champions league. Prachtig toch want daar doe je t voor.. of zoals de heren en dame bij Flevo boys slechts enkel en alleen ter eigen eer en glorie.. Voor de business club hoef je het ook niet te doen want die is op Urk ook goed gevuld. Wel met het verschil dat ze gewoon langs de lijn staan. Doe maar gewoon dan is t al gek genoeg.

  reageer
 • Het gaat niet goed

   

  1 wedstrijd gewonnen vorige week, en daarna op Maandag geen trainen, hmmm.

  reageer
 • Patrick

   

  In feite is het bestuurlijke incompetentie. Dat is de reden waarom types als Leeflang en Mesu hun gang kunnen gaan, slechts meelopers, veel hele enge meelopers, om zich heen verzamelen, en de jeugdopleiding waar men ooit trots op was, om zeep helpen. Er zijn echt wel hoofdklassewaardige jeugdpelers, nu en in het verleden, die minstens zoveel talent hadden als de “aankopen”. Allemaal weggejaagd door het beleid van engerd Mesu, uitgevoerd door kritiekloze adjudant Leeflang. Slechts matige spelers, die jarenlang braaf in het 2e spelen, en vooral aardig zijn voor het betreffende duo, worden “beloond” met een plaats in de selectie. Met als enige doel het aantal “eigen” spelers in de selectie op peil houden, want een daadwerkelijke bijdrage of basisplaats is voor hen niet weggelegd. Leden van Flevo Boys, spreek je uit, jullie zijn de enigen die dit kunnen veranderen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Koos34

   

  Wat zijn we ook een nep supporters, vorige week hadden we de weg naar boven weer gevonden, nu moeten er weer mensen opstappen. Volgens mij moeten we accepteren dat we met een koopclub niet altijd bovenin mee kunnen draaien. Volgend jaar kopen we een compleet nieuw team. Alleen het logo blijft hetzelfde voor de rest alles anders. Dan kunnen we daar weer trots op zijn.

  reageer
 • Bergerac

   

  Volgende week is een andere wedstrijd. Niet zeuren; dit soort wedstrijden kan een ploeg verliezen.

  reageer
 • klaas koffeman

   

  stel je voor dat flevo boys het zonder die Urker !!! moest doen

  reageer
 • WHTEE

   

  Gaat hem niet worden dit seizoen. Verantwoordelijken voor aanstelling van deze trainer en de verantwoordelijke voor de samenstelling( lees aankopen) van dit team, ik zeg opstappen!! Eigen jeugd meer kans en scheelt een hoop poen. Dan volgend jaar maar 1e klasse met eigen jongens. En oohh ja ML ( hoofd opleidingen ) kan ook weg.

  reageer
 • Marco

   

  Iedereen die een beetje bekend is bij de club weet dat M Leeflang er jaren lang een potje van heeft gemaakt. Jeugdteams spelen op steeds lager niveau en veel spelers stoppen door zijn werk. Of juist het werk wat hij hoort te doen maar dat niet doet. Mesu heeft inderdaad matige spelers gehaald maar weet niet of je hem dat kan verwijten. Maar een te dikke linksback uit Drachten halen is natuurlijk onzin. Wel leuk voor Mesu dat zijn zoon dit jaar bij de selectie zit, typisch Flevo Boys want zonder zijn vader op die plek was dat de komende jaren niet gebeurd.

 • Bertus

   

  Ik zou beginnen met Leeflang eruit te gooien sinds hij er zit is het met de jeugd alleen maar slechter gegaan en veel spelers zijn vertrokken.

 • Tja

   

  Emmeloord - Flevo Boys verliest onterecht van Excelsior'31 De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben helaas zaterdagmiddag in de hoofdklasse B nipt met 4-2 verloren van Excelsior'31. Na zeven minuten kwam de tegenpartij met een gelukje al op een onverdiende voorsprong te staan terwijl Flevo Boys 4 opgelgde kansen had. Maar twee minuten later maakte William de Boer met een vrije trap gelijkspel. Nog voor de rust scoortEmmeloord - Flevo Boys verliest van Excelsior'31 De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse B met 4-2 verloren van Excelsior'31. Na zeven minuten kwam de tegenpartij al op een voorsprong te staan. Maar twee minuten later maakte William de Boer , die een stap hoger wilde voetballen dan bij Urk, met een schitterende vrije trap gelijkspel. Nog voor de rust scoort Excelsior'31 een tweede buitenspel punt. In de tweede helft volgt al snel het derde geluks doelpunt. Na een eigen doelpunt wordt de stand vervolgens 3-2. In de 77ste minuut maakt de ploeg uit Rijssen het vierde doelpunt weer buitenspel! Excelsior'31 een tweede punt. In de tweede helft volgt al snel het derde doelpunt. Na een eigen doelpunt wordt de stand vervolgens 3-2. In de 77ste minuut maakt de ploeg uit Rijssen het vierde doelpunt.

  reageer
 • Hr

   

  Goed verhaal 😂😂😂

 • Emmeloorder

   

  ik heb wel eens mensen onzin zien posten op internet maar hier sla jij de plank compleet mis het is een onsamenhangend verhaal dat eigenlijk nergens op slaat wellicht moet jij je talenten op een prive blogje of op je eigen facebook account etaleren want de rest van de mensheid zit hier echt niet op te wachtenga toch lekker weg met je troll en probeer een ander te irriteren want wij worden hier warm noch koud van doei doei

 • Klaas

   

  Dit jaar degradatie voetbal. Volgende week ook geen punten.

  reageer
 • Kan altijd slechter

   

  Snap het niet. Stond vorige week op de site van fb na 1x winst dat ze de beste en gevaarlijkste voorhoede hebben. Maar denk ook de slechtste verdediging. Word zooitje volgende week in urk. O op urk

  reageer
 • kees

   

  jaja

  reageer
 • lubbert

   

  word wat volgende week

  reageer
 • Hr

   

  Ach gaat niet zo goed

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert