asv Dronten verliest van AZSV

DRONTEN • Za 8 oktober 2016 | 16:44 • Zaterdag 8 oktober 2016 | 16:44
De voetballers van asv Dronten zijn er zaterdagmiddag in Hoofdklasse B niet in geslaagd om te winnen van AZSV uit Aalten. In Dronten werd met 1-5 verloren.

In de derde minuut pakte asv Dronten de voorsprong met een goal van Jody de Boer. Maar in de dertiende minuut werd de stand weer gelijk tot aan de rust. In de tweede helft maakt Rick van der Eerden van AZSV met een strafschop al snel de 1-2. Om vervolgens in de 85e,86e en 90ste minuut nog eens drie keer te scoren.

Volgens de keeper van asv Dronten, Johan Tromp, zat de ploeg er niet scherp genoeg bovenop en werden er tactische fouten gemaakt. De laatste doelpunten noemt hij diep triest.