asv Dronten verliest van AZSV

DRONTEN
De voetballers van asv Dronten zijn er zaterdagmiddag in Hoofdklasse B niet in geslaagd om te winnen van AZSV uit Aalten. In Dronten werd met 1-5 verloren. 

In de derde minuut pakte asv Dronten de voorsprong met een goal van Jody de Boer. Maar in de dertiende minuut werd de stand weer gelijk tot aan de rust. In de tweede helft maakt Rick van der Eerden van AZSV met een strafschop al snel de 1-2. Om vervolgens in de 85e,86e en 90ste minuut nog eens drie keer te scoren. 

Volgens de keeper van asv Dronten, Johan Tromp, zat de ploeg er niet scherp genoeg bovenop en werden er tactische fouten gemaakt. De laatste doelpunten noemt hij diep triest. 


 

reacties (9)

 • Henk

   

  Johan en Clouseau zijn in mijn optiek oud gefrustreerde trainers, of verbitterde bestuurders van een andere club. Bij ons ASV Dronten ken ik geen mensen die zulke fratsen uithalen. Dat blijkt ook wel, anders hadden ze de moed wel om hun naam te vermelden. Aasman heeft de club met zijn competente bestuur volledig weer (financieel) gezond gemaakt. Hulde daarvoor! Nu de volgende stap zetten. En Johan en Clouseau, ga lekker in de zandbak spelen en bemoei jullie met je eigen club, want dat is Dronten niet.

  reageer
 • Van Dalen

   

  Henk, Welke stap moet er nog gezet worden ze hebben alles toch voor elkaar. Ze spelen hoofdklasse. Financieel gezond. Een goed bestuur.

 • Urker Fan

   

  Urkers erbij ???...lopen genoeg toppers nog rond, maar ja die kunnen niet allemaal tegelijk spelen.....Ps draag ASV dronten een warm hart toe....Als Urk zaterdag wint dan doen geven ze de punten aan Dronten over 2 weken

  reageer
 • Clouseau

   

  Geachte Kom op Dan, in het bestuur zitten is geen optie. Zeker niet onder de bezielende leiding van de huidige voorzitter! Deze heeft al lang aangetoond over een brevet van onvermogen te beschikken... Zoals eerder in mijn reacties gemeld voorziet deze man zich allen van volgers die prive het ook prima met elkaar kunnen vinden. De TC heeft zoals vorige week aangegeven absoluut niet dat wat en hoofdklasse waardige TC zou moeten hebben. Zoals er veel meer zaken niet kloppen binnen deze "prachtige club" die in potentie dat heeft om een hoofdklasse waardige club te zijn! Blijf me toch wekelijks weer verbazen over het mooie Koningblauw in het nog mooiere GROEN WIT van onze club. Toch gek dat zoiets maar zomaar kan terwijl de statuten dat onmogelijk maken......

  reageer
 • snllfrd

   

  het blauw in het thuisstenue is inderdaad schandalig! waar zie je dat elders? Dat de leden niet in opspraak komen is mij een raadsel. Mooi zo'n sponsor, maar doe zijn huiskleur in het uitshirt! KOM NIET AAN DE HUISKLEUREN!!

 • Supporter

   

  Wederom jammer, je kunt er de klok op gelijk zetten.... Misschien moeten we tot aan de 85e minuut niet wisselen en dan in de 85e minuut drie extra verdedigers inbrengen... Zonder al die goals in de laatste vijf minuten had de wereld er toch een stuk anders uitgezien.... Nog maar 22 wedstrijden te gaan...

  reageer
 • Clouseau

   

  Maar even alle gekheid op een stokje; Dronten heeft vandaag prima gespeeld. Positieve wedstrijdinstelling en beleving. Pech in de afronding, want qua kansen was Dronten bovenliggend. vd Eerde, spits van AZSV, scoort 5 keer. Breemhaar kon hem niet stoppen. Hij maakte het verschil vandaag.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ViKing79

   

  Trainer zal laatste zijn die weg moet. Hij is gehaald voordat hoofdklasse per ongeluk werd binnengehaald. Dat "ongelukje" toont nu aan dat de spelersgroep niet het niveau heeft en aan kan. Maar ja je kan wel stoer roepen dat je hoofdklasse speelt.....

  reageer
 • Clouseau

   

  Ja tis m.i. wachten op de eerste exit. Zal de trainer er vroegtijdig de laan uitgestuurd worden of kunnen we nu al concluderen dat het exit is in de hoofdklasse? Afwachten maar??

  reageer
 • Johan

   

  uw tweede stelling is niet moeilijk om met ja te beantwoorden. de eerste stelling is moeilijker want dan speld de TC en het bestuur zich zelf een brevet van onvermogen op want zij hebben de trainer aangesteld en ook de hulptrainer beide vorige jaar ook al gedegradeerd. kwaliteit kost geld kwantiteit kost punten en levert degradatie op.

 • Vrije val nu. Jammer mooie club

  reageer
 • Klaas

   

  Rode kaart voor dit bestuur en TC die het eerste elftal volkomen in de steek hebben gelaten sinds de promotie en denken dat ze het zo wel redden in de hoofdklasse. Dan hebben ze echt onvoldoende kennis van zaken. Besturen is vooruitzien toch!!!

  reageer
 • johan

   

  als TC en Bestuur moet je altijd een lijst klaar hebben met spelers mochten er spelers vertrekken maar ja dan moet er wel een scoutingsapparaat zijn die elke week kijkt op andere velden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert