Dunnink moet derby tegen Flevo Boys missen

URK
Verdediger Bennie Dunnink van hoofdklasser SV Urk moet de derby tegen Flevo Boys uit Emmeloord missen. Hij heeft nog te veel last van een zware enkelblessure die hij vorig jaar opliep in de derby.

Dunnink werkte de afgelopen tijd hard om op niveau terug te keren en om zo de wedstrijd te kunnen spelen. Het zag ernaar uit dat dit ging lukken, maar de voetballer kreeg tijdens een training een schop op zijn enkel. Hierdoor zag hij de derby in het water vallen. Dunnink moet na deze teleurstelling vooral rust nemen om verder te herstellen.

De speler moet de wedstrijd zaterdag vanaf de tribune bekijken. Dat vindt hij zwaar, maar Dunnink verwacht dat zijn ploeg zonder hem sterk genoeg is om te winnen van de buurman uit Noordoostpolder.

reacties (3)

 • Cornelis Kramer

   

  Sowieso een mooie week voor SV Urk. Gisteren is dankzij de businessclub maar liefst 37.000 opgehaald tijdens een veiling bij de jaarlijkse sponsoravond. Het grootste deel daarvan wordt gereserveerd voor de nieuwe kantine.

  reageer
 • Urk fan

   

  Jammer dat dunnink deze moet missen.klaas en gert jan zijn ook prima verdedigers en dat is het geluk van urk maar dunnink achterin is een zekerheidje.daar komt niemand om heen. Vorig jaar heeft cambuur dat duidelijk verkeerd gezien maar daar geven wij niet om. Dunnink moet ook lekker bij deze groep blijven want met dit team zijn nog stappen te maken. Dit jaar gewoon lekker mee doen en volgend jaar met william erbij(kan me niet voorstellen dat hij dan nog bij fb speelt) een gooi maken naar kampioenschap. Niet dat het moet maar het kan zeker...Eerlijk gezegd is de hoofdklasse aantrekkelijker dan die derde en tweede divisie. De tijd van 3 Hoofdklassen was toch veel leuker met aan het eind de zaterdag titel.zaterdag zal het niet makkelijk worden tegen fb maar urk gaat die gewoon winnen. In fb spelen nu misschien 5-6 spelers wie weten Van deze derby. Voor de andere is het maar gewoon een wedstrijd. Fb is fb niet meer en dat is wel jammer dat ze in emmeloord die weg in zijn gegaan. Met ook eigen jongens hadden ze net zo hoog gestaan dan nu. Het kost nu veel geld en het nadeel is ook nog dat de jeugd weg gaat. ZATERDAGpm 17:00 weten we meer

  reageer
 • Aadjemotje

   

  Belangrijke schakel achterin bij Urk maar heb alsnog alle vertrouwen in een goede afloop voor Urk komende zaterdag! Nor vuren

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert